Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szó nélkül elköltözött. Ilyen helyzetre mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Másfél éves kapcsolat volt a miénk. 30+ mindkettőnk életkora. Az utóbbi pár hónap elég hullámvölgyes volt. Akárhogy szerettem volna megbeszélni vele, teljesen elzárkózott minden elöl. Pár napja is próbáltam elmondani az érzéseimet a dolgokkal kapcsolatban, de durván visszautasított. Elmentem otthonról, mert nagyon rosszul esett a viselkedése. 2 napig nem mentem haza, nem keresett. Mire hazaértem, az összes cuccát elvitte. Egy szó, üzenet nélkül... Ti erre hogy reagálnátok? Mit kéne gondolnom ezek után róla? Én többé nem fogom keresni.2023. júl. 10. 21:33
11/17 anonim válasza:
"én többé nem keresem"
"Mindketten 30+ életkorúak"
Pont ezt tapasztaltam meg sajnos én is, hogy semmit nem számít a kor.. tulajdonképpen pontosan ugyanolyan szánalmasan, gyerekesen viselkednek a 16 évesek mint a 30+ évesek.
De ha nem esett le akkor elárulom neked, nem szereted őt, különben nem ide írtál volna kérdést hanem egyszerűen a megoldást keresnéd arra, hogy vele legyél.
12/17 anonim válasza:
Hívd fel, dugjatok egy békülőst és tanuljatok ebből.
Mindenhol vannak balhék, de okos ember tanul a hibájából.
Félre az egoval.
13/17 anonim válasza:
Szerintem nem hirelen elhatarozas volt. Es azert nem akarta megbeszelni, mert mar tudta, hogy eldontotte.
14/17 anonim válasza:
Kapóra jött neki hogy elmentél. Így nem kellett magyarázkodni.
15/17 anonim válasza:
Kérdező, de akkor is te mentél el, te hagytad ott őt. Teljesen mindegy, hogy tudta-e, hova mész, vagy sem. Most várta volna meg, amíg visszajössz? Akadt jobb dolga, kész.
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, mit vársz még tőle. Ő nem akart semmit megbeszélni. Az ilyennel szenvedés az élet. Örülj, hogy lelépett. Ne keresd, vége.
17/17 anonim válasza:
Mondjuk oké ő nem akarta érteni az érzéseidet, de téged egyáltalán érdekelt az hogy ő mit érzett?
Egyáltalán mi az amit nem akart érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!