Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme, hogy vissza akar kapni, ha már mással ismerkedem?
Néhány hónapja szakítottam a volt barátnőmmel, mert másként képzeltük a jövőt, én komolyabb vagyok, már most szeretem tervezni az életemet, karrieremet, ő átlagos, fiatal 23 éves lány, inkább bulik, kimaradások az egyetemről, lazább életfelfogás, stb. A lényeg, hogy úgy látszott, elfogadja a dolgot, már régóta nem is beszéltünk, igaz, letiltani sem tiltottuk egymást sehol.
Én most ismerkedem egy 32 éves nővel, megvan a kémia, szinte ugyanúgy gondolkodunk, szóval biztatóan alakul a dolog, erre megint rámírt az exem a semmiből és beszélgetni, találkozni akar. Szerintem tudja, hogy már mással ismerkedem, mert vannak közös barátok, gondolom ezért is bukkant fel. Azt írta, gondoljam át, tényleg szakítsunk-e, erre én azt írtam, hogy átgondoltam már régen, és igen, azt gondolom, hogy folytassuk külön. Erre tovább fűzögetett, úgyhogy végül tiltottam, de nem tudom, mire jó ez az egész.
24/F
Egyszer a 64 éves párom is ezt csinálta, mikor 66 éves párommal ismerkedtem.
Azért csinálja ezt, mert önző, mert nem körülötte forog a világ.
Engedd el kérdező, az idősebb a tuti számodra, ha érett gondolkodású vagy...
Látott és hallott tapasztalatok alapján írom :
Lökött az is,aki vissza akar menni, de az is,aki visszafogadja, akivel szakít egyszer.
És mindegy,hogy egy nap múlva, vagy egy év múlva.
Akiknek jó a kapcsolata, egyszer sem szakítanak !
Kérdező,ha jót akarsz magadnak,akkor a mostani hölgy legyen az életedben a fontos. A múltat zárd le és ne engedd vissza sehogy !
4-es: ezzel pont az ellenkezőjét érte el, ráádsul tisztáztuk már, hogy ennek vége, azt nem értem, ez mire jó, ha már megállapodtunk.
5: egyértelmű, ennek már vége, a mostani kapcsolatra koncentrálok.
#5-nek egyvalamiben egészen biztosan nincs igaza: van, amikor szakítás után újra összejövő párok végül végleg együtt maradnak. Nekem van egy nő ismerősöm, aki szakított a párjával, nyolc hónapig külön éltek, aztán újra összejöttek. Ez úgy tíz éve történt. Azóta összeházasodtak, már két gyerekük van, harmonikus párkapcsolatban élnek.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kérdező fogadja vissza a volt párját, hanem azt, hogy bizony van arra is példa, hogy az újrakezdés működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!