Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárja hogy még én fussak utána?
Figyelt kérdés
Barátnőm szakított velem 1 hónapja de még mindig nagyon szeretem. 1 hónapig tartottuk a kapcsolatot ,békülésről volt szó. Ez az 1 hónap alatt folyamatosan futok utána, mindig én írok rá, mindig én hívom, mindig én megyek el a háza elé. De a békülésből eddig semmi. Most 4 napig nem írtam neki, vajon keres e majd. Hát nem, 4 nap után ráírtam hogy mi újság vele éa szeretne e békülni, azt mondta hogy minek ha nem voltam képes ráírni 4 napig sem megjelenni előtte. Ezek szerinte még mindig azt várja hogy én fussak utána mint egy kiskutya. Hát nem fogok,elég volt. Mintha a szakításért is csak én lennék hibás,mintha én tehetnék mindenről és csak nekem kell harcolni érte.Ha ő semmi jelet nem ad arra hogy velem akar lenni,tovább lépek. 3-4 napig van még itthon, utána elutazik. Ha addig nem keres, továbblépek.2023. jún. 30. 20:48
11/15 anonim válasza:
Szórakozik veled és az érzéseiddel.Nem éri meg könyörögni a figyelméért szerintem sem...
12/15 anonim válasza:
Szerintem is csak játszik az érzéseiddel. Ne hagyd sokáig! Nem éri meg. Saját tapasztalat: Én sajnos túl sokáig hagytam. De szerencsére rájöttem végül erre annó.
13/15 anonim válasza:
Miért mit akarjon? Egész kapcsolatotok alatt ez volt, min lepődsz meg?
14/15 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt a párommal, mai napig nem keresem addig ameddig ő nem keres.
Egy NŐ nem fog leszólítani, ráírni egy férfira. Gondolom azt sem tudtam hogy MINDIG a férfi köszön a nőnek és nem a nő köszön rá a férfira.
Alapvető illem, tisztelet és a Vadász ösztön stb meghagyni a férfit hogy küzdjön.
🙂 nincs senkinek anyukája/ apukája hogy ez az uj férfi generáció ilyen lett?
Amúgy is minek irogatsz? Elmész egy csokor virágot veszel és SZEMÉLYESEN elmondod neki amit akarsz. Tudod ki irogatna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!