Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elvárja hogy még én fussak utána?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárja hogy még én fussak utána?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakított velem 1 hónapja de még mindig nagyon szeretem. 1 hónapig tartottuk a kapcsolatot ,békülésről volt szó. Ez az 1 hónap alatt folyamatosan futok utána, mindig én írok rá, mindig én hívom, mindig én megyek el a háza elé. De a békülésből eddig semmi. Most 4 napig nem írtam neki, vajon keres e majd. Hát nem, 4 nap után ráírtam hogy mi újság vele éa szeretne e békülni, azt mondta hogy minek ha nem voltam képes ráírni 4 napig sem megjelenni előtte. Ezek szerinte még mindig azt várja hogy én fussak utána mint egy kiskutya. Hát nem fogok,elég volt. Mintha a szakításért is csak én lennék hibás,mintha én tehetnék mindenről és csak nekem kell harcolni érte.Ha ő semmi jelet nem ad arra hogy velem akar lenni,tovább lépek. 3-4 napig van még itthon, utána elutazik. Ha addig nem keres, továbblépek.
2023. jún. 30. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozik veled és az érzéseiddel.Nem éri meg könyörögni a figyelméért szerintem sem...
2023. jún. 30. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is csak játszik az érzéseiddel. Ne hagyd sokáig! Nem éri meg. Saját tapasztalat: Én sajnos túl sokáig hagytam. De szerencsére rájöttem végül erre annó.
2023. jún. 30. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Miért mit akarjon? Egész kapcsolatotok alatt ez volt, min lepődsz meg?
2023. júl. 9. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:

5 éve vagyunk együtt a párommal, mai napig nem keresem addig ameddig ő nem keres.

Egy NŐ nem fog leszólítani, ráírni egy férfira. Gondolom azt sem tudtam hogy MINDIG a férfi köszön a nőnek és nem a nő köszön rá a férfira.

Alapvető illem, tisztelet és a Vadász ösztön stb meghagyni a férfit hogy küzdjön.

🙂 nincs senkinek anyukája/ apukája hogy ez az uj férfi generáció ilyen lett?

Amúgy is minek irogatsz? Elmész egy csokor virágot veszel és SZEMÉLYESEN elmondod neki amit akarsz. Tudod ki irogatna..

2023. júl. 14. 06:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudtad*
2023. júl. 14. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!