Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova jutunk így?

Figyelt kérdés
Szakítottunk, de a szex annyira jól működik közöttünk, hogy nem tudunk elszakadni egymástól..
2023. jún. 28. 13:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
ezer féle
2023. jún. 28. 15:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hozzá lelketek/gyomrotok akkor bsszatok, míg valamelyikőtök nem talál magának valakit. Nem tilos.
2023. jún. 28. 16:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát hülye kislányként még velem is ez volt, hogy kidobtam, majd egy hónap múlva újra felvettük a kapcsolatot és szexeltünk legalább heti egyszer. Hiba volt, mert közben kiderült, hogy megcsalt a kapcsolatunk alatt. De ha ez nem lett volna is rossz döntés volt, mert én csak még jobban belezúgtam. Egész nap győzködtem magam, hogy nem nem nem vagyok szerelmes belé, elhessegettem a romantikus gondolatokat. Ő nem akart volna újra járni, nem szeretett, így szívás volt.

Inkább örökre szex nélkül mint egy exszel összejárni.

2023. jún. 30. 14:34
 14/25 anonim ***** válasza:
24%

13. A nőket annyira könnyű megvezetni! Ráadásul akkora érzéketek van azokhoz, akik sz*rba sem néznek titeket. Nektek mindig az ilyenek kellenek. Egyik volt barátnőm otthagyott, mert neki már nagymenő pasi kellett. Ennek az lett a vége, hogy a pasi rázárta a lakást, nem jöhetett ki. A középiskolát sem fejezte be. Majd lett egy nem tervezett gyerek, mert hát napi szinten 3X meg lett dugva. A pasi folyamatosan balhézott, a lány apját 8 napon túl gyógyulóra verte. Kapott egy felfüggesztettet. Aztán elkezdte verni a lányt meg a gyereket. Napi szinten. Dugta, verte, dugta, verte. Majd egy benzinkúton sorba állva a kasszánál a lány mögött álló 43 éves családapát gondolkodás nélkül leütötte, az fél év kómába került, mert hát ne álljon közel az ő nőjéhez. Erre megkapta a börtönt, de már kiszabadult. Anyaotthon, menekülés, bújkálás.

Én előre szóltam neki anno. Viszont neki a menő kellett! Sok nőnek a menő kell. Pedig a menp nem menő, hanem a viselkedészavaros kisfiúk csoportja, akik agresszivitásukkal nyűgözik le a lányokat. Én nem is sajnálom az ilyen nőket.

2023. jún. 30. 14:48
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
És ki mondta, hogy ez az exem menő volt? :D Mert fel tudott szedni engem is meg azt akivel megcsalt? Két nőt? Húha :D Egy átlagosnak nem menne egy élet alatt két nővel lefeküdni :D
2023. jún. 30. 14:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2023. jún. 30. 15:28
 17/25 anonim ***** válasza:
14. Igen, minden" menő férfi egy bántalmazó Joseph Fritzl.
2023. júl. 1. 10:39
 18/25 anonim ***** válasza:
15%
17. Minden menő férfi hozzá van szokva hogy megkap mindent. Onnantól kezdve akár saját kénye kedve szerint kiélheti az aberrációit is. Mit veszíthet? Holnap már ott a következő nő!
2023. júl. 1. 16:49
 19/25 anonim ***** válasza:
18. Tehát akkor állítod, hogy minden általad "menőnek" titulált férfi Joseph Fritzl kategória? Elrabolják, bezárják, verik, erőszakolják a nőket? Mindegyik kivétel nélkül erőszakos bűnöző?
2023. júl. 1. 16:55
 20/25 anonim ***** válasza:
45%
19. Elég ostobának kell lenned ahhoz hogy ezt hámozd ki a válaszomból. Ez már tényleg a debil kategória már ne is haragudj meg! Válaszra sem méltó a kérdésed.
2023. júl. 1. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!