Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova jutunk így?
Hát hülye kislányként még velem is ez volt, hogy kidobtam, majd egy hónap múlva újra felvettük a kapcsolatot és szexeltünk legalább heti egyszer. Hiba volt, mert közben kiderült, hogy megcsalt a kapcsolatunk alatt. De ha ez nem lett volna is rossz döntés volt, mert én csak még jobban belezúgtam. Egész nap győzködtem magam, hogy nem nem nem vagyok szerelmes belé, elhessegettem a romantikus gondolatokat. Ő nem akart volna újra járni, nem szeretett, így szívás volt.
Inkább örökre szex nélkül mint egy exszel összejárni.
13. A nőket annyira könnyű megvezetni! Ráadásul akkora érzéketek van azokhoz, akik sz*rba sem néznek titeket. Nektek mindig az ilyenek kellenek. Egyik volt barátnőm otthagyott, mert neki már nagymenő pasi kellett. Ennek az lett a vége, hogy a pasi rázárta a lakást, nem jöhetett ki. A középiskolát sem fejezte be. Majd lett egy nem tervezett gyerek, mert hát napi szinten 3X meg lett dugva. A pasi folyamatosan balhézott, a lány apját 8 napon túl gyógyulóra verte. Kapott egy felfüggesztettet. Aztán elkezdte verni a lányt meg a gyereket. Napi szinten. Dugta, verte, dugta, verte. Majd egy benzinkúton sorba állva a kasszánál a lány mögött álló 43 éves családapát gondolkodás nélkül leütötte, az fél év kómába került, mert hát ne álljon közel az ő nőjéhez. Erre megkapta a börtönt, de már kiszabadult. Anyaotthon, menekülés, bújkálás.
Én előre szóltam neki anno. Viszont neki a menő kellett! Sok nőnek a menő kell. Pedig a menp nem menő, hanem a viselkedészavaros kisfiúk csoportja, akik agresszivitásukkal nyűgözik le a lányokat. Én nem is sajnálom az ilyen nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!