Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várhatom hogy elovassa? Vagy nem? Te lennél annyira kíváncsi?
Lapátra tett kb 4 hónapja.
Ritkán beszélgetünk de inkább csak én "zaklatom"
Ő max csak válaszolgat.
Írtam neki egy emailt elég hosszúra sikeredett vajon elolvassa?
Semmi olyan nincs benne nem szitkozódó vagy ilyesmi.
Csak leírtam neki hogy mennyire szerettem és ugye még mindig vannak érzéseim.
Nem cirkusszal zárult a kapcsolatunk egyszerűen megmondta hogy nicsenek már érzései.
Nincs senkije azóta sem
Nem várom hogy reagáljon. Bele is írtam a levélbe.
Na meg ugye azt is hogy nem keresem többet.
És hogy ez ilyen búcsúzó levél.
Na jó azt is hogy ha egyik reggel úgy ébred hogy mégis csak én kellek neki akkor tegye félre az egóját és keressen nyugodtan. 🙂
Most írt hogy nem vagyok normális. Mert hogy hosszú.
Most kezdte el olvasni. 😅😅
Eléggé degradáló jelző volt ez részéről...Mintha kegyet gyakorolna azzal,hogy elolvassa a gondolataidat,te meg megalázkodva hason csúsznál előtte a porban...Szerintem ez baromi lealacsonyító helyzet rád nézve.Ha az eszedre hallgatsz,inkább megpróbálhatnál elsétálni onnan,ahová nem hívtak.
Ezt nem kioktatásnak szánom,csak tapasztalatból írom,hogy szerintem teljesen felesleges idő és energia,amit erre az egészre szánsz!
Nem degradáló. 😉
Ha pl vettem neki valamit pl egy óriás rózsacsokrot akkor is mondta hogy "nem vagy normális"
Ezt a szólást szoktuk használni vagyis használtuk.
Pl amikor éjjel bekocsikázott a melóhelyemre egy ölelésért én is mondtam neki. 🙂🙃
Normálisan elbeszélgetünk.
Pont most.
Kollegája (meghalt) 😔búcsúztatása volt pont most.
Persze lebegtet.
.
Ő: Csak hagyj egy kicsit.
Én: ?? Most vagy általában?
Ő: Most.
.
De ennek nem dőlök be. 🤔🤔
Van egy ilyen módszer a szakítás feldolgozására, hogy leírod az érzéseid.
Csak a módszer úgy szól, hogy a levelet tartsd meg magadnak, ne küld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!