Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, hogy így megváltozot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így megváltozott az exem szakítás után?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakított velem a volt barátnőm, nem igazán indokolta meg miért, vagy ő sem tudta vagy nem volt őszinte, de már feltűnt, hogy előtte is 2-3 héttel már csak kereste bennem a hibákat, kis dolgokat fújt fel, olyanokon sértődött meg ami nevetséges kategória, úgy viselkedett amiről tudta, hogy nagyon nem szeretem és fel fogom húzni magam rajta, szóval gyáva módon kiprovokálta, hogy oké vesszünk össze, és végre szakíthasson velem. Aztán ezt megbeszéltük, mert nagyon szerettem volna, hogy együtt maradjunk és nem is értettem miért van ez az egész, ez tartott is pár napig majd újra éreztem, hogy nem sikerült megbeszélni és baj van és végül kidobott. A szülinapom előtt egy nappal...Indok az úgy nincs igazán, de visszanézve a kapcsolatunkat objektíven hát én se tudnék mondani, szóval nem csodálom hogy ő se tudott, és azt a mai napig nem is értem még, miért vetett véget ennek. Volt már 5 kapcsolatom eddig, de ez volt így a legjobb minden szempontból, nem értem őt...

Azóta teljesen más lett, legalábbis instagramon, k'vás képeket tesz ki, ilyeneket irogat ki hogy "bad bitch" "no love" stb stb, ilyen full kliséket, mindezt úgy, hogy én ismerem és hónapokig a világ legaranyosabb lánya volt velem, aki kb attól elsírta magát, ha nem mentem oda egyből hozzá megölelni mert mondjuk mást csináltam épp, viccen kívül, sz'r romantikus filmeket kellett néznem vele, folyton mondanom kellett neki, hogy szeretem stb stb. És nem értem ezt a kiugrást, mert mellettem aztán sosem kellett visszafognia magát, sőt, szexuálisan én például jóval nagyobb étvágyú vagyok mint ő, de ez a része is olyan jó volt vele, hogy nem értem miért jobb így neki.

Most melyik az igazi énje azt nemtudom, mikor még beszéltem vele, velem is nagyon flegma lekezelő volt, emiatt össze is vesztünk mert irtóra nagy volt az arca velem, de hiába szerettem annyira, nem vállaltam ezt így, ezért inkább mondtam, hogy oké ennek így nincs értelme, akkor szia.

Nekem többen aztmondták, hogy ez normális, "majd rájön" de hogy mire azt nemtudom. Mert annyira megbántott, hogy ez részemről már túl késő...

2023. jún. 22. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most van a tettetés időszaka, a “fake it till you nake it.” és magának is próbálja bizonygatbi, hogy erős, meg nem kell senki se stb. Kinövi.
2023. jún. 22. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyon éretlen személyiség még.
2023. jún. 22. 14:55
 3/6 A kérdező kommentje:
És valóban igaz, hogy fog még keresni?
2023. jún. 22. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem biztos egyáltalán. Ha betalálja valaki más, akkor továbblép. Ne várj rá, főleg ha megbántott.
2023. jún. 22. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Ha keres is, hagyd. Nem lesz ez jó neked. Keress érettebb lányt. Ő meg hadd tomboljon, majd elmúlik.
2023. jún. 22. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Egy kicsit hasonló volt nekem is. Bár ő nem az exem , de a sráccal sokáig ismerkedtünk. Kioffolt engem a végén, nem akart kapcsolatot. Új profilképe lett, ami nagyon nem olyan mint ő, instagrammot csinált (SOHA nem is használt ilyeneket), továbbá lett új barátnője , azt is kirakta facebookon, mondom ezt úgy hogy ez az ember sose nyomkodja a telefonját, sohasem posztolgatott. Megdöbbentett. Mégis, ennyit változott

Hagyd őt, szétmentetek, szimplán csak vergődik

2023. jún. 24. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!