Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy megbántátok a szakítást a volt
párotokkal?
Figyelt kérdés
És most itt nem arra vagyok kíváncsi, hogy "nem mert egy f*sz volt" meg "sz*rba nem lépek kétszer" néha úgy beszélnek az emberek a másikról főleg a volt párjukról, hogy az engem nagyon kiakaszt, nem értem hiszen ők választották a másikat anno. Persze ha nagyon durva vagy toxikus volt a kapcsolat vagy megcsalás volt akkor érthető, de itt most nem erre az esetre vagyok kíváncsi, hanem amikor a kapcsolat maga jó volt, voltak érzelmek, szeretet, de bizonyos okokból szakítottál a másikkal, ez lehet a távolság, a körülmények, vagy rosszkor találkoztatok, még nem voltál túl az exeden, vagy a saját érzelmi problémáid/hülyeséged akármi lehet.
Mert én most hasonló cipőben vagyok, ennyi idővel a szakítás után eszembe jut, nagyon gyakran és nem tudom túltenni magam ezen az érzésen. Nem értem, hogy tehettem ezt.
2023. jún. 22. 11:18
1/8 anonim válasza:
Igen, voltam ilyen helyzetben. Nálam az utóbbi ok volt, a saját érzelmi problémáim miatt szakítottunk, amiket akkor nem tudtam jól kezelni. Életem legnagyobb hibáját követtem el.
2023. jún. 22. 11:20
2/8 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy te mit szeretnél, hogyha ő már neked újabb esélyt nem adna, mert képtelen lenne megbízni benned, vagy mert már nem érez irántad semmit, esetleg lenne veled, de csak szex miatt.
Neked abban mi jó van? ^^
2023. jún. 22. 11:27
3/8 anonim válasza:
Nem mert a legutóbbi szakítás kellett ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzak.
Bármennyire is bánom, bármennyire is hiányzik, bármennyire is fáj a mostani életembe nem férne bele egy kapcsolat :)
2023. jún. 22. 20:06
4/8 anonim válasza:
Pedig jobb lessz ha tulteszed magad ezen az érzésen .100x visszafogod sirni ha hülyeséget csinálsz szeresd a párod ameddig teheted amig még ő is szeret ( sexelj vele sokat)
2023. jún. 22. 20:52
5/8 anonim válasza:
Én olyanban voltam, hogy azt bántam meg hogy nem szakítottam. Lehet még a tiéd a jobbik eset.
2023. júl. 9. 16:24
6/8 anonim válasza:
Nem is tudom: Nagyon hiányzik, de az Ő körülményei miatt muszáj volt szakítani. Ha a gyerekeivel, az anyukájával beszél arról, hogy ismerjenek meg, és mondjuk ezen kívül még ebben legalább egy apró lépést tettekben is látok Tőle, valószínűleg még ma is együtt vagyunk. Természetesen értem nem könnyű vàlófélben vagy elvált szülő gyerekének lenni, de hogy az ő véleményük így befolyásolta, befolyásolja, ez nagyon nem volt jó. Bizonyos dolgok a mai napig nagyon hiányoznak, bizonyos dolgok pedig nagyon nem hiányoznak. Biztos Ő is nehéz helyzetben volt, van. De sajnos azt hiszem ezt így is túl hosszú távon toleráltam.
2023. júl. 11. 15:09
7/8 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Sokszor azt gondoltam, gondolom: Vele rosszkor találkoztunk. 20-25 éve lett volna jó. De biztos annak is oka van, hogy most találkoztunk és hogy azóta szétmentünk. És igen, annak is oka van, hogy találkoztunk. Sokáig mérges voltam rá, ennek következtében most Ő mérges rám. De azt hiszem jobb, ha sem barátként, sem emberként nem kommunikálunk vagy még egy jó darabig vagy talán soha többé. Nem hatagból írom ezt, hanem azt hiszem mindkettőnknek ez a jó.
2023. júl. 11. 15:20
8/8 anonim válasza:
Át tudom érezni amit az előttem válaszoló monodott és neked is azt tudom mondani kérdező, hogy valamiért biztos megtörtént, ennek ha most rossz ha nem meg kellett történnie. Nem kell ahhoz csúnya szakítás, ha az egyik fél eljut odáig, hogy feladja, annak vagy nem számít eléggé a másik, vagy pont, hogy számít nagyon is, de a másik fél nem tesz érte, hogy a kapcsolat jó legyen és emiatt inkább kilépünk még ha szeretjük is adott embert, a magunk hosszútávú boldogsága érdekében. Ekkor pedig ha nagyon fáj is el kell engedni. Én is a ne beszéljünk híve vagyok, szerintem csak fájdalmasabb, ha kontaktban maradtok, jelen életemben nem látom a 2. Esély értelmét, de persze ezt kimondani nem lehet. Akkor érdemes talán újra kezdeni, ha az akkori problémát az újrakezdéskor megoldjátok , különben csak ideig óráig lesz a dolog zökkenőmentes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!