Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor töröltétek a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor töröltétek a közös képeket szakítás után?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Én sose 🤷‍♀️
2023. jún. 21. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem töröltem. Ő sem. A múltat nem szabad eltörölni, főleg, ha klassz volt a kapcsolat.
2023. jún. 21. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy van vele, legalább is gyakorin, hogy a közös képek kitörlése egyenlő a múlt eltörlésével, képek nélkül nem emlékeznének és az se számít ha új kapcsolatba mennek, senkit nem fognak úgysem úgy szeretni, mint az exet és rendszeresen nosztalgiáznak akár házasságban is az exről.

Én meg egyedül vagyok ezzel, de én mindig törlöm. Általában egy hét után, de max egy hónap volt eddig.

2023. jún. 21. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

"képek nélkül nem emlékeznének és az se számít ha új kapcsolatba mennek, senkit nem fognak úgysem úgy szeretni, mint az exet és rendszeresen nosztalgiáznak akár házasságban is az exről." Ez a része mondjuk számomra nem igaz, legalábbis én nem nosztalgiázom rendszeresen, mert imádom a mostani páromat, teljesen más jellegű, mélyebb is ez a kapcsolat, de attól még nem törlöm az előzőt, mert nem zavar, hogy ott van, hisz azóta vannak új képek, már rég felülíródott, nem is keresem direkt vissza csak azért, hogy töröljem.

#2 voltam

2023. jún. 21. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Közösségi médiáról letöröltem amikor eszembe jutott, kb pár hét után. Előtte nem foglalkoztam ezzel.

Amúgy a képek megvannak, egy albumban a felhőben, de meg is maradnak, nem szoktam nyomtalanul kitörölni az emlékeket. Majd 80+ évesen nosztalgiázok rajtuk :D

2023. jún. 21. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
:-)
2023. jún. 22. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
én a biztonság kedvéért semmi közös képet nem tárolok. Egy mentségem van, hogy magamról sem.
2023. jún. 22. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!