Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lenne még ebben kraft?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne még ebben kraft?

Figyelt kérdés
Volt baránőmmel 2 hete szakítottunk. Azon a napon reggel még szexeltünk egy jót, majd a szétválás sok sírással, bújással, szeretlekkel telt el. Vissza szeretném hódítani, mert rádöbbentem azóta, hogy hibáztam dolgokban. Most abba a fázisba vagyunk, hogy nem keressük egymást. Sokat összpontosítok a hiányosságaim kijavítására, feltárására. Lehet esélyem még nála?
2023. jún. 20. 19:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakítottatok, mi volt a probléma? Amúgy ha dolgozol rajta, és megbeszélitek, akkor igen.
2023. jún. 20. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretlekkel váltatok szét, akkor miért szakítottatok egyáltalán?
2023. jún. 20. 19:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Azért mert elmondása szerint eltávolodott tőlem. De tudom ennek az okát, és ezen dolgozom, hogy a jövőben ha nem is vele, de más kapcsolatomban odafigyeljek erre.
2023. jún. 20. 19:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem épp egy hétköznapi nő azt tudni kell róla. Nehéz vele, totál a szíve irányítja, viszont jó ember, tiszta szívű is egyben.
2023. jún. 20. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

"Azért mert elmondása szerint eltávolodott tőlem"

De azért szexeltetetk. Ez nem egy picit ellentmondásos? Ez akkor érthető, ha ő max egyhelyben feküdt vagy menekült volna az egész elől.

"totál a szíve irányítja, viszont jó ember, tiszta szívű is egyben"

Ez a legsablonosabb jellemzések egyike, amit valaha olvastam.

2023. jún. 20. 19:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Elég ellentmondásos is, igen. :) Hát ne haragudj, csak tisztába akartam tenni tömören, hogy nem azért nehéz vele, mert rossz ember.
2023. jún. 20. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem írod inkább le, hogy miért hidegült el tőled?
2023. jún. 20. 19:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Nézd. Én sokat voltam egyedül. Ez idő alatt sokat tanultam autodidakta módon. Túlságosan a racionalitás, úgymond az ész emberévé váltam, a szívem, érzéseim kimaradtak a dologból. Ő sokat sírt a múltja miatt, de én olyankor ahelyett, hogy átöltem volna támaszt nyújtva, csak elemeztem vajon mit hibázhatott, hogy ez történt vele. Szóval nem tette bele a szívem a dologba eléggé, olyankor ez így kikapcsolt nálam.
2023. jún. 20. 19:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem kevés az esélye, hogy meggondolja magát veled kapcsolatban.
2023. jún. 20. 19:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Jó hát el kell fogadjam azt. Tanulságos volt.
2023. jún. 20. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!