Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem össze van zavarodva?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem össze van zavarodva? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Szakított velem, egy szerintem egyáltalán nem szakításra ítélt kapcsolatból. Pár hónapig kb tökéletes volt szó szerint minden, szenvedélyes, izgalmas, de törődő, és intim is, nem győzött dicsérni vagy mutogatni másoknak, megismertem a szüleit, sokmindent velem csinált először. Egyezett a humorunk. Annyira jó volt a kémia, de valami történt, nyilván ahogy belészerettem elkezdtem máshogy viselkedni vele mint az elején, utólag erre fogta a szakítást (így nyisd meg a szíved egy lánynak) de sok hülyeséget is összehordott szóval mai napig nem tudom a teljes igazságot.

A szakítás szörnyű volt konkrétan, mert hidegzuhanyként ért, utána volt kedves/bunkó kb felváltva. Egyszer találkoztunk a szakítás után nálam, eljött a cuccaiért, először veszekedtünk, aztán megenyhült, végül megcsókolt, majd konkrétan letámadott és lefeküdtünk…Ami után simogatott és ölelgetett, nálam is aludt én el is érzékenyültem, hogy visszakaptam, ő pedig azt mondta örül, hogy nem adtam fel. Majd másnap arra ébredtem hogy sír mellettem és, mondta hogy ne érjek hozzá többet…

Aztán hiába próbálkoztam felváltva lett írásban bunkó és néha kedves, letiltott, feloldott, összevesztünk, nem beszéltünk. Azóta teljesen más mint volt, r’b’ncos képeket tesz ki, összevissza ki be követ férfiakat, akik nem is az ő esetei vagy az ő szintjén vannak, társkeresőzik, állandóan megy valahova, bulizik, beszivezi a képeimet, aztán ráírok hogy beszéljünk és kb elküld a francba, aztmondta sokra tartom magam, ha azt hiszem ő még gondol rám... Beszivezi az előző exe képeit, itt lett elegem az egészből és kikövettem mindenhonnan.

Bármit megtennék érte annyira szeretem de ez az elmúlt 1,5 hónap… Érzem hogy rámegy a testi és lelki egészségem, aludni sem bírok csak rá gondolok, újrapörgetek mindent mit csinálhattam volna másképp. Nem értem miért kellett eldobnia ezt, mit tettem amiért kiszeretett belőlem hirtelen, sosem bántam még senkivel így mint vele.

Minden közös ismerősünk, mindenki csak azt mondta mennyire érzik, hogy harmonikus (pfff) pár vagyunk, olyan szépek vagyunk, hogy összeillünk… És tényleg így volt, a szakításig egy rossz szót nem tudtam volna mondani rá.

Nem értem miért tette, jó fiatal még ő is, de nem bírom már sajnos ezt. El kell engednem. Többen mondták, hogy lesz ennek még folytatása, ők sem értik, de én nem tudom akarom-e ezt az új lányt, amilyen most. És nem értem neki miért nem fáj egyáltalán, hogy ő miért ilyen boldog, hogy felejtett el ennyire gyorsan, olyan gyorsan ahogy feladta ezt az egészet...

2023. jún. 20. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem volt beléd szerelmes tömören, csak fellángolás volt az egész. Heverd ki, majd akad más, jobb, mint ő - hozzádvaló, akivel kölcsönös lesz a szerelem.
2023. jún. 20. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Erősen labilis

Maradj ki ebből mert csak tönkretesz

2023. jún. 20. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Borderline-nak tűnik a lány. Az biztos, hogy mentálisan instabil. Szerintem is hagyd.
2023. jún. 20. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez a csaj nem egészen komplett. Amit leírtál, sokkal inkább kodependencia, mint szerelem. Nem ártana felkeresned egy szakembert, vagy sokat-sokat olvasni a témáról.
2023. jún. 20. 18:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem de miért nem tűnt fel semmi olyan benne amíg együtt voltunk? Éreztem, hogy igazán szeret, hogy félt vagy épp féltékeny ezt nem lehet megjátszani. Nyilván ez így nem okés amit csinál ezt értem, de fogalmam sincs mit tehetnék azon kívül, hogy semmit meg várjak “hátha”.
2023. jún. 20. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Te legalább lefeküdtél vele, nekem még az sem sikerült, bár hasonlóan viselkedett. Lépj tovább, és a legfontosabb, hogy tényleg szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert csak úgy lehet továbblépni.

Én pl. nem tudom nézni az instáját, mert nekem nincs, az övé pedig privát. Viszont egy barátnője profilja nyitott, erre feltöltött oda pont egy képet vele közösen. Korábban is volt, csak az nem ilyen pózban, nem ilyen közelségből, ketten elmentek (megint) valahova (érdekes módon vele barát, bár nekem azt mondta, nem kell neki se pár, se barátnő), szóval betett rendesen a kép, annyira, hogy ma egy nagyon hosszú álmom volt félig vele.

Szóval nagyon nem éri meg ilyenekkel szórakozni.

2023. jún. 20. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
20%

Miért lenne labilis, borderline ? Miért nem lehetett össze zavarodva az érzéseit illetően?

"Azóta teljesen más mint volt, r’b’ncos képeket tesz ki, összevissza ki be követ férfiakat, akik nem is az ő esetei vagy az ő szintjén vannak, társkeresőzik, állandóan megy valahova, bulizik, beszivezi a képeimet, aztán ráírok hogy beszéljünk és kb elküld a francba, aztmondta sokra tartom magam, ha azt hiszem ő még gondol rám... Beszivezi az előző exe képeit... "

Megirta neki, hogy nem kell a kérdező, nemcsak őt szívezi, hanem az a másik exét, meg ki tudja kiket még.

Attól még nem mentálisan beteg,csak nem tiltotta le őket és a like-ban nem lát kivetnivalót.

Olyan könnyű címkéket rakni itt a Gyakorin valami miatt, itt mindenki pszichiáter/pszichológus, vagy mi? ^^

8/11 A kérdező kommentje:
Segítenék neki ha hagyná… De azok után amit mondott nem tehetek semmit, csak megaláznám magam…
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Tök mindegy, hogy hogy nevezzük. Ha valakinek naponta változnak az érzései, az azért nem oké. Egyik nap szakítok, másik nap lefekszek vele és szeretem, harmadik nap ne is érjen hozzám. Ja, ez tök normális.
2023. jún. 20. 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mert nem vagytok orvosok, nem is ismeritek és nem egy és ne kettő ember összezavarodhat az érzéseivel kapcsolatban, lehet éretlen is, nem pont labilis, vagy borderline.
2023. jún. 20. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!