Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a módja annak, hogy a legkevesebb kárt okozzam a szakítással a másiknak?
2,5 év után szakítani szeretnék. Együtt élünk másfél éve és részemről teljesen elmúlt minden vonzalom. Szeretem, szörnyen hiányozni fog, mert egy csodálatos lány, de úgy tekintek rá már, mint egy megbízható barátra.
Én 27 éves vagyok, a lány 24.
Ő pedig egyáltalán nem így érez. Gyerekvállalásról és házasságról ábrándozik, ami engem még frusztráltabbá tett az elmúlt fél évben.
Ha tehetném, visszamennék az időben és nem jönnék vele össze, mert most nagyon össze fogom törni és ezt nem érdemli meg. Ugyanakkor én nem tudok újra szerelmes lenni, akármit csinálok.
Tulajdonképpen az a kérdésem, hogyan kell szakítani akkor, ha a másik nagyon szerelmes, közös jövőről álmodozik, de te már rég nem úgy tekintesz rá, mint arra a társra, akivel együtt szeretnél élni.
Semmi,
Minden csak bla bla bla.
A végeredmény a lényeg, hogy szakítás , vége!
Ennyi semmi más nem fogja érdekelni a másikat, csak , hogy vége.
Nyilván, amíg nem tud elkoltozni, addig ott marad. Kellemetlen, de nem tudsz mást tenni.
Van hová mennie?
Nő vagyok de tudtam szakítani párszor. Utáltam húzni, ha már eldöntöttem. És nálam is volt h nyáron a srác hazaköltözött a szuleihez, pedig úgy volt h együtt leszünk albiba, még főiskola alatt. 2 napot voltunk még együtt utána a lakásban.
Nem jótékonyság egy párkapcsolat. Hidd el nem vagy annyira pótolhatatlan. Nyilván fájni fog neki pár hónapig de boldogabb lesz utána mert olyannal lehet majd aki viszont szereti. Onzoseg azért húzni hogy neked ne legyen kellemetlen. Egy szakítás sosem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!