Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a módja annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a módja annak, hogy a legkevesebb kárt okozzam a szakítással a másiknak?

Figyelt kérdés

2,5 év után szakítani szeretnék. Együtt élünk másfél éve és részemről teljesen elmúlt minden vonzalom. Szeretem, szörnyen hiányozni fog, mert egy csodálatos lány, de úgy tekintek rá már, mint egy megbízható barátra.

Én 27 éves vagyok, a lány 24.

Ő pedig egyáltalán nem így érez. Gyerekvállalásról és házasságról ábrándozik, ami engem még frusztráltabbá tett az elmúlt fél évben.

Ha tehetném, visszamennék az időben és nem jönnék vele össze, mert most nagyon össze fogom törni és ezt nem érdemli meg. Ugyanakkor én nem tudok újra szerelmes lenni, akármit csinálok.

Tulajdonképpen az a kérdésem, hogyan kell szakítani akkor, ha a másik nagyon szerelmes, közös jövőről álmodozik, de te már rég nem úgy tekintesz rá, mint arra a társra, akivel együtt szeretnél élni.

2023. jún. 13. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Semmi,

Minden csak bla bla bla.

A végeredmény a lényeg, hogy szakítás , vége!

Ennyi semmi más nem fogja érdekelni a másikat, csak , hogy vége.

2023. jún. 13. 11:31
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
En is az egyenessegre voksolok. Elmondod, hogy nagy fellalngolas volt, de reszedrol ez mar elmult. Nem erzed azt, amit az elejen ereztel, esetleg tehetsz megjegyzest a rossz szuloi mintakra, kotodesi zavarra. Fontos tisztazni azt is, hogy nincs mas, es egy darabig nem is lesz, kiegtel es ido kell hozza, mig ujra alkalmas leszel egy kapcsolatra. Ennyi szerintem boven eleg magyarazat, ne is igen eresztenem bo lere, lezarnam minel hamarabb. Barmi egyeb kerdesre mondd azt, hogy nem nagyon tudsz mast mondani ezen kivul, neked sincsenek valaszaid. Majd egy gyors bucsu es elmesz.
2023. jún. 13. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, pontosan így kell csinálni, ahogy nekünk is leírtad. Ezeket mind mondhatod neki.
2023. jún. 13. 14:33
 14/17 A kérdező kommentje:
12, ez teljesen fedi a valóságot, de hogy köszönjek el, ha nálam lakik? Segítsek pakolni? Vagy egyáltalán hogy működik ez ilyenkor? Nem tudhatom le az egészet a Blahán egy kávézóban.
2023. jún. 13. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Nyilván, amíg nem tud elkoltozni, addig ott marad. Kellemetlen, de nem tudsz mást tenni.

Van hová mennie?

2023. jún. 14. 02:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen van, de nagyon kellemetlen kiköltöztetni valakit, aki maradni szeretne és otthonaként tekint a lakásomra.
2023. jún. 14. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Nő vagyok de tudtam szakítani párszor. Utáltam húzni, ha már eldöntöttem. És nálam is volt h nyáron a srác hazaköltözött a szuleihez, pedig úgy volt h együtt leszünk albiba, még főiskola alatt. 2 napot voltunk még együtt utána a lakásban.

Nem jótékonyság egy párkapcsolat. Hidd el nem vagy annyira pótolhatatlan. Nyilván fájni fog neki pár hónapig de boldogabb lesz utána mert olyannal lehet majd aki viszont szereti. Onzoseg azért húzni hogy neked ne legyen kellemetlen. Egy szakítás sosem könnyű

2023. jún. 14. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!