Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy lány, hogyan tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Volt egy lány az életembe, kb február óta beszéltünk. Tudni kell hogy előtte volt egy 4éves kapcsolatom, ami csak az első másfél évbe volt igazán kapcsolat utána ilyen se veled, se nélküled kapcsolat volt. Ez megszakadt kb. augusztus végén majd jött a szingli élet. Minden fasza volt buli ilyenek ahogy lenni szokott majd jött ez a lány(vele is egy ilyen buliba talalkoztam). Első pillanatra különleges volt de igazából elvoltam egyedül és semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Elkezdtünk másnap beszélgetni és elég hamar kiderült hogy nagyonis megvan a kémia kettőnk között, minél többet beszéltünk ez annál egyértelműbb lett. Adtam neki jeleket, hogy szeretném ha több lenne, majd június elején konkrétan közöltem vele a szándékaim. Elmondása szerint nem szeretne kapcsolatot, élvezi a szabadságot (egy kapcsolata sem volt még, 22 éves), és hogy nem is szeretne, fél az elköteleződéstől stbstb. Nyilván ezt megértettem és tiszteletben tartottam, de mióta nem beszélünk óriási üresség van bennem, amit úgy érzek senki nem fog pótolni. Volt több lány is az életembe, de ilyen hatást senki nem váltott ki belőlem és teljesen úgy érzem magam hogy elveszek és csak körülötte jár az eszem. Miután ezt megbeszéltük megszakítottam vele minden kapcsolatot a saját érdekembe, nyilván nem tudnék mellette lenni mint "barát?". Ilyenkor mi a teendő? Próbálok barátokkal lenni illetve elfoglalni magam de ilyenkor mikor éjszakánként egyedül vagyok csak körülötte forog minden gondolatom. Esténként mindig telefonáltunk és kurvára hiányzik (ő, nem a telefonálás). Ez létező dolog, hogy úgy gondolom senki más nem fog belőlem ilyeneket kiváltani? A válasz valószínűleg nem, de jelenleg nagyon el vagyok keseredve és érdekelne hogy ilyen esetben mivel tudom a gondolataim elterelni, illetve hogy szerintetek helyes lépés volt a saját selfrespectem megőrzése érdekében minden kapcsolatot megszakítani? A legszomorúbb, hogy ő is mondta hogy még egy ilyen ember nem lesz neki mint én akivel ennyire egy hullámhosszon van, de a szabadságát mégsem szeretné feladni. Mivel tudnám magam elfoglalni, főleg ilyenkor éjszakánként, illetve helyes döntést hoztam-e?
Bár csak nagyon nagyvonalakban hasonló, de nagyon hasonló sztori másik oldala vagyok. A sztoriban én vagyok a "lány". Lehet, hogy helyes döntést hoztál, de hogy önzőt, az biztos.
2023. jún. 7. 14:22
14/27 anonim válasza:
13. nem mondanám önzésnek, pusztán tiszteli önmagát annyira, hogy nem marad a nővel egy olyan kapcsolati felállásban ami neki nem megfelelő. Nőként ugyanezt tenném. Van aki ilyenkor kivár barátzónában pitizik, vagy abban bízik, hogy majd később meg lesz a vágy, de ez egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik valaha.
Amúgy én úgy vettem észre, hogy később sokan megbánják, hogy elutasítottak egy jó partnert, miután szembesültek vele, hogy milyen emberek vannak. Főleg azok, akiknek szinte semmi tapasztalata sincsen, és totál álomvilágban élnek.
2023. jún. 7. 15:01
15/27 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy talán helyesnek mondható a döntése.
De mivel ebben a kapcsolatban, barátságban, vagy nem tudom minek mondjamban ketten voltak, és mindketten ugyanúgy élvezték egymás társaságát, ezért meg önző a döntés. Mert ha így van, akkor most a másik félnek is közel olyan rossz mint kérdezőnknek. Csak ahogy olvashattuk, a másiknak nem volt beleszólási joga.
2023. jún. 7. 16:08
16/27 anonim válasza:
Közel hasonló volt velem is. Nálunk egyikünk se akart kapcsolatot, de mégis iszonyat megkedveltük egymást, kémia, olyan volt mintha együtt lettünk volna. Aztán ő beközölte (sok sok hónap után) hogy mégsem engem akar. Tanulság? Sosem szabad elbíznod magad. Akinek elsőre se kellessz, meg bizonytalankodik (nálam a srác az elején odavolt értem...és nálunk is ment a duma, túl rendes vagyok, nem akar kapcsolatot) engedd el pcsába...azóta én is szenvedek, voltam másokkal. Addig így lesz, amíg komolyabban senkivel sem találkozol.
2023. jún. 7. 21:08
17/27 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy neki is ennyire szar lenne de hát kitudja, nem láttam sok értelmét a barátzónába kínlódni hogy majd csak egyszer hátha engem választ.
2023. jún. 7. 23:55
18/27 anonim válasza:
Szokták mondani, "A remény hal meg utoljára."
Te ezt a lehetőséget eldobtad. Tehát mint már írta valaki előttem, gyáva vagy, és türelmetlen. Emellett súlyosan önbizalom hiányos.
2023. jún. 8. 04:38
19/27 A kérdező kommentje:
örülök hogy ebből a kérdésből megállapítottad hogy önbizalom hiányos vagyok:D az meg h gyáva vagyok meg türelmetlen hát kívánom neked hogy ülj a friendzoneba 3 évet aztán közbe a csajt meg más pali farkalja :D
2023. jún. 8. 05:53
20/27 anonim válasza:
Képzeld, én nőmet is más farkalta, amikor még ismerkedtünk. 11 hónapig még találkozni sem akart velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!