Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még érez irántam csak elnyomja az érzéseit?
Napokban lett vége a kapcsolatomnak,mivel a srác közölte,hogy elmúltak az érzései,amiatt,mert kételkedtem egy róla állított dologban és több napig veszekedtünk ezen.
Én egy jegyzetemben a gépemen ki írtam magamból minden érzelmet,dolgot amik velünk történtek.Barátnőmnek megmutattam,aki elküldte neki.
A srác alapjáraton nem beszédes,de akkor konkrétan megszólalni sem tudott és kereste a szavakat,hogy mit írjon.
Elkezdte írni a pozitív tulajdonságaimat,majd később,hogy miért szeretett engem. Órákig sírt állítólag,barátnőmnek azt írta,hogy időre van szüksége,hogy feldolgozza amiket ki írtam magamból.
Vajon benne is feltörtek az érzések?
Két eset lehetséges: vagy tényleg vétkes, vagy csak le akarják járatni. Mennyire voltak hitelesek a bizonyítékai? És szerinted hogyan lehetne bizonyítani, hogy neki van igaza?
Nem ritka eset, főleg alacsonyabb nívójú körökben, hogy szakításkor az egyik fél 'bosszúból' kamu dolgokat terjeszt a másikról. Nem érdemes mindent elhinni addig, ameddig hiteles bizonyítékot nem találsz. Az elővigyázatosság meg egyébként is alap lenne.
#25:
Azért hogyha lejárassák és te meg akarod magad védeni, akkor te jelented fel őket becsületsértés gyanánt!!!!
Ha hallgatsz, akkor ne csodálkozz, hogy más nem hisz neked.
"Kivancsi lennek te mit szolnal ha tobb exe is felkeresne a parodnak es kepeket kuldozgetne hogy remelik tudom azt,hogy feljelentettek,meg elkuldtek a zold kekre vert arcot."
Mondjuk utánajárnék, hogy az valódi-e.
Engem akartak már rosszakarók szétszedni a párommal. Miért? Mert egyszerűen utálták egymást, és nem akarták, hogy neki jó legyen. Irigység, féltékenység, sértődöttség. A mai világban nem nehéz kamu bizonyítékokat gyártani. Egy kis smink, egy kis Photoshop, és már kész is.
Nekem eleve gyanús, hogy miért írtak rád az exeid?
A férfi exei írtak rá, nem a kérdező exei utolsó...
Ne legyünk már olyan naívak, érdekes múltkor volt itt egy csaj, hogy a pasija exei az ő ismerősének mesélték, hogy össze vissza verte az egyiket, a másikat zsarolta és mindenki kivétel nélkül azt írta, hogy hallgasson a nőkre és hagyja el.
Te meg magadból indulsz ki, de inkább ne tedd, mert nem az összes nő irigy, féltékeny,hanem jót akar másnak. Egyébként ha meg ártatlan a férfi, akkor tessék feljelentést tenni a nők ellen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!