Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még érez irántam csak elnyomja az érzéseit?
Napokban lett vége a kapcsolatomnak,mivel a srác közölte,hogy elmúltak az érzései,amiatt,mert kételkedtem egy róla állított dologban és több napig veszekedtünk ezen.
Én egy jegyzetemben a gépemen ki írtam magamból minden érzelmet,dolgot amik velünk történtek.Barátnőmnek megmutattam,aki elküldte neki.
A srác alapjáraton nem beszédes,de akkor konkrétan megszólalni sem tudott és kereste a szavakat,hogy mit írjon.
Elkezdte írni a pozitív tulajdonságaimat,majd később,hogy miért szeretett engem. Órákig sírt állítólag,barátnőmnek azt írta,hogy időre van szüksége,hogy feldolgozza amiket ki írtam magamból.
Vajon benne is feltörtek az érzések?
Hát nem sok konkrétumot tudtunk meg, így nehéz állást foglalni.
Az, hogy a barátod a jó tulajdonságaidat emelte ki, jó jel. Ilyenkor sokan vádaskodni kezdenek.
Éretlenek vagytok nagyon.
Ő igazából nem szeret egyébként, ha igazán szeretne, akkor veled lenne és már bebizonyította volna, hogy a kételkedésednek nincs alapja!!!
Te meg nem bízol benne, ahelyett, hogy beszéltettek volna inkább irkalsz levelet.
Nagyon gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!