Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » De ügyei az ott maradt dolgaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De ügyei az ott maradt dolgaimat illene visszaadnia vagy visszajuttatni vagy visszaküldeni? Miért nem igyekszik ezen?

2023. jún. 2. 12:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb
6 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bárki írhat választ is. De ha valaki az Egyéb válaszra szavaz, szavazott, légy szíves Ő fejtse ki a választ részletesen. Köszi szépen
2023. jún. 2. 13:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Na, akkor légy szíves mindenki aki szavaz írjon is: Miért Igen vagy miért Nem, illetve ha Egyéb mit értesz ez alatt? Nagyon szépen köszi. Ha az eddigi szavazók is írnak utólag az is jó lenne.
2023. jún. 2. 13:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ekkor és ekkor tudnál menni az ott maradt dolgaidért, legyen szíves otthon lenni, hogy ezt lerendezzétek.
2023. jún. 2. 13:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem kommunikál velem. Immár negyedéve megbeszélte egy közös ismerősünkkel, hogy odaviszi el, na ez eddig a másodpercig sem történt meg.
2023. jún. 2. 14:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Még csak az időpont egyeztetése sem történt meg a közös ismerősünkkel.
2023. jún. 2. 15:59
 6/15 A kérdező kommentje:
Szóval még én vagyok szemétláda, mert ami az enyém, azt szeretném visszakapni? Mert itt a többség ezt gondolja. Hát na, majdcsak akik így gondolják, kerülhetnek még ilyen helyzetben. Nem kell személyesen találkozni, nem kell velem időpontot egyeztetnie, de a közös ismerősünkkel igenis, kellene.
2023. jún. 6. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Ahelyett, hogy itt picsogsz pasi létedre, szedd össze a tökeidet aztán egyik este, amikor tudod, hogy otthon van látogass el hozzá.
2023. jún. 6. 14:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Ha ott lakna már rég negtettem, de még bőven pár vagy mi voltunk, Ő elköltözött az Anyucikájához. Így nem tudom, mikor van ott. Azért ezt jó így megítélni, hogy semmi infód van és kérdés helyett támasz.
2023. jún. 6. 14:23
 9/15 A kérdező kommentje:
De mit várhatok itt és mit várhatok a világban ma az emberektöl? Sajnos ezt. Szépen szándékosan hosszú évtizedek óta butítják a népet, a népeket, az embereket. Erre jó a Tv és az internet, főleg a híradó, bármely oldali, valamint a közösségi oldalak. Természetesen mindent lehetne okosan és ügyesen használni is.
2023. jún. 6. 14:32
 10/15 A kérdező kommentje:
Akik nemmel szavaztak, legyenek szívesek indokolják meg, hogy miért?
2023. jún. 12. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!