Ha létezne egy olyan civilizáció ami már épített egy Dyson Gömböt és valahogyan valamilyen módszerrel vissza tudná az energiából újra előállított hidrogént visszajuttattatni a napba akkor nem válna vörös óriássá?
Martin Beech könyve akkor kamu lenne?
Ez a könyv ő ír erről hogy a napnak az élethosszát meghosszabbítani 100 vagy 1000 milliárdot írt.
Ez a könyv. Martin Beech: Rejuvenating the Sun and Avoiding Other Global Catastrophes.
Na és a a kozmikus sugárzásból kinyert energiából segíteni a napon? Mert az űrben 700x erősebben van jelen mint a földön. Ráadásul a földön ez okozza a Bitflip jelenséget. És a kozmikus sugárzás mindehol ott van. Viszont ez csak vadfantazmagória nem vagyok csillagmérnök és nem építettem még csillagmotort és nem tervezek csillagot. :D Illetve prométiummal ellátni vagy micsoda amit olvastam :D
Van egy hatalmas és titokzatos erő, amely összetartja az univerzumot, és ez az erő a szerelem.
Csak vicceltem. A sötét anyag az! :D
#4 Sose becsüld le a hülyeség hatalmàt. (Penge Borisz) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!