Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel a szakítást?
Sajnos nemrégiben lett vége egy öt éves kapcsolatomnak, amiben mindenem köré lett építve, munka, ház, stb.
Hogyan tudnám felvenni újra a régi élet fonalát?
Sajnos a barátaim, ismerőseim lemorzsolódtak, rokonaim, testvéreim nem nagyon vannak.
Hogyan, hova tovább most?
Olyan rég voltam már így, és olyan idegen és rideg ez a helyzet, teljesen elvesztettem a fonalat, a realitás érzékemet, nem találom valahogy sehogy sem a helyem és nem vidít fel semmi.
Nagyon hiányzik a kapcsolatom, és a volt barátnőm is, de tudom, hogy nem működött volna, ezért léptem ki belőle, de hiába telik el több nap, lassan hét is, mindig várom, hogy írjon. De nem ír, én sem neki, mivel így egyeztünk meg, hogy nem írunk mert vége, meg nem is szeretnék tőle semmit már, de valahogy hiányzik, nagyon megbántott és nem tudtam neki elnézni.
A szavaidból úgy tűnik, hogy egy bocsánatkérés elég lenne ahhoz, hogy visszafogadd a lányt.
Miért szakítottál vele? A barátaid miért morzsolódtak le?
Most vagyok túl egy szakításon, 7 év.
Új hobbik, programozás, olvasás, utazás segítenek.
Én nem akarok visszamenni az exemhez. A végére már nagyon nem működött. Örülök hogy végre szabad vagyok és van lehetőségem olyat megismerni akitől azt kapom amit érdemlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!