Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt barátom azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom azt mondja hogy hazudna ha azt mondaná hogy szeret, és akkor is ha azt, hogy nem. Hogyan kaphatnám vissza?

Figyelt kérdés

Eléggé kaotikus kapcsolatunk volt, nagyon nagy volt a szerelem az elején talán az ő részéről még nagyobb. Egy teljesen másik városból költözött hozzám, ami egy eléggé göröngyös út volt. Én ott hagytam a karrierem és mindent a kapcsolatnak szenteltem, de ez olyan szinten hozott ki rossz dolgokat (féltékenység, kontrollálás, bizalmatlanság) amivel kezdtem elveszíteni, és minél görcsösebben küzdöttem az elhagyás ellen egyre inkább torlódtak a vitáink, eldurvultak, és mielőtt kilépett az ajtón elcsattant pár pofon.

Mindketten kihoztuk a másikból a legrosszabbat.

Én mégis borzalmasan szeretem őt és hiszek hogy összetartozunk.

Viszont elment és kijelentette hogy a szakítás részéről végleges, és visszafordíthatatlan.

Ez volt egy hete. Azóta nem volt olyan nap hogy ne hívott volna fel. Én is hívtam őt de én nyílván azért mert vissza akarom kapni.

Megy a barátaival, azt mondja egyedül akar lenni, hiányzik ami volt, de már nem úgy szeret ahogy kellene, és fél hogyha újra kezdenénk újra eldurvulnak a dolgok, mert mindketten instabilak vagyunk.

Én elkezdtem a karrieremhez újra nyitott ajtókat keresni hogy visszakapjam önmagam. Ő hazament a családjához akik nagyon hiányoztak neki míg itt volt.

3 hét múlva tud végleg hazaköltözni.

Nem akar találkozni, de felhív. Miért?

Vissza akarok őt kapni egyszerűen, valaki járt már hasonló cipőben?

26/L

2023. máj. 27. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja egyedül akar lenni, hiányzik ami volt, de már nem úgy szeret ahogy kellene"

- már nem szerelmes beléd, ragaszkodik maximum.

"fél hogyha újra kezdenénk újra eldurvulnak a dolgok, mert mindketten instabilak vagyunk."

- csak őrlődik, mert még nincs túl rajtad, de igazából tudja, hogy hiába ez kevés és újabb sérülést nem akar egyikőtöknek se.

Szerény véleményem szerint engedd el, éld az életed és okulj abból, hogy hibáztál:bizalmatlanság, féltékenység, kontrollmánia. Magadat kell rendbe tenni elsősorban, mert akármennyi pasid lesz velük ugyanazt fogod művelni és egykettőre kiszeretnek belőled, mint az exed!

2023. máj. 27. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Neked pszichológus kell, nem ez a pasi.Eltűrtél pofonokat? Féltékenykedés, kontrollálás? Ezek nem egészségesdolgok.
2023. máj. 27. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Fellángolás volt, nem sok közötök volt egymáshoz. Te meg társfüggő vagy! Én inkább azt kérdezném meg, milyen a családi helyzeted otthon?

Ha te összeházasodnátok, létre jönne egy szokásos roncs család, ahol a gyerekek ugyanolyan lelki és mentális sérültek lennének mint ti.

Aki egyben van, harmonikus az élete, az nem fog ragaszkodni senkihez aki nem ugyanolyan mint ő! Egy ilyen ember el tudja engedni a másikat, tudja hogy mik az értékei, tudja hogy majd jön egy másik idővel. A féltékenység, a szakítás képtelenség egy nagyon erős önbizalomhiány jele. Szerintem téged gyerekkorodban sem szerettek, nem törődtek veled lelkileg és érzelmileg. Már innen borítékolom. Ameddig ilyen vagy, addig az összes kapcsolatod zsákutca lesz. Te leszel az aki 5 perc után letérdel, aki naponta inkább 5X kefél a pasijával, aki azt hiszi az a szex amit csinál az jó és élvezetes, te leszel az aki kikaparja a másik nő szemét ha otthagynak, te vagy az aki az egész életét értelmetlennek tartja ha egyedül marad. ÖNBIZALOMHIÁNY! Gondolj abba bele, hogy nem te hanem ő veszített. Persze ehhez találd meg az értékeid!

2023. máj. 27. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Ne gyötörd magad, próbáld meg szépen lezárni ezt az egészet.

Feladtál mindent, mégsem működött, de még bántottátok is egymást. Ez nem szeretet, hanem görcsös kapaszkodás, függés.

Találd meg és építsd fel magad, aztán, ha tényleg annnnnyira összetartoztok, akkor később újra gondolkodhattok majd valami közösben.

Ha viszont valóban "borzalmasan szereted", akkor a jelenlegi döntését elfogadod, akkor is, ha most ez az egész helyzet kib.ottul fáj.

Ha kell, ne szégyellj segítséget kérni szakembertől, mert ha nem változol, akkor idővel mindenkit elmarsz majd magad mellől.

2023. máj. 27. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy jó kapcsolatba nem fér bele sem a marakodás,sem az,hogy bántanak,megpofoznak.

Ebben valószínűleg ennyi volt sajnos.

Adott ő egyébként okot az önbizalomhiányra?Nálunk az a helyzet állt elő,hogy soha nem tudtam vele kommunikálni,tehát felhívni,írni neki,csak ha neki éppen kedve volt hozzá.Mindig az egészségi állapotára hivatkozott.A végére egész hétvégék is kimaradtok sokszor, ilyenkor egyáltalán nem beszéltünk.Ezenkívül én soha nem kérdezhettem,nem tehettem szóvá semmit,mert érvénytelenített,leordított.A végén meg is ütött elég durván.

Nem tudom,nálatok hogy történt,de szerintem egy teljes értékű kapcsolat nagyon nem itt kezdődik...

2023. máj. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!