Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szét ment a párjával hogy viselte ?
Hát gondolom ha már gyereket vállaltatok, megvolt az alap, külön lakhatás, megtakarítás stb így ez nem kellene hogy gondot jelentsen.
Ha meg az anyós nyakára költöztél és oda is szültél..hát megértem hogy nem volt boldog tőle.
"az anyja folyásolta be" - helyesen az anyja befolyásolta. "Fer" - ez helyesen fair, a dőg meg dög.
Sokat segítene a katyvaszod értelmezésében, ha használnál vesszőt, mondat végén pontot és az elején nagybetűt.
Amúgy meg így jártál, csak azt lehet befolyásolni, aki hagyja magát. Nem nagy veszteség a kedves férj.
Én eleve nem is szülök ilyeneknek.
Sok barom exemnek viszont mások szültek igy jartak mint te. Egyedulállo anyaság lett belole.
Ritka hülyék a nők. Írom ezt nőként.
a pofátlanság ott kezdődik hogy azt mondta a mostani terhességemel hogy ha meg tartom a babát mehetek egy gyerekel oda ahova akarok a fiacskáját meg etti🤔
Ezt nem értem. A saját gyerekét ő vállalta nyilván, a tiéteke meg ti. Én oda se engedtelek volna. Ha szülni tudsz akkor külön élni és a gyereket eltartani is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!