Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jártatok már úgy, hogy olyanna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy olyannal jött össze az exetek, aki miatt "nem kell aggódnod"?

Figyelt kérdés

Én kétszer. Az egyiknél egyértelmű volt, hogy szerelmes belé, évek óta az volt, csak nem volt viszonozva, majd amikor mi összejöttünk, hirtelen a csaj is járni akart vele. Továbbra is beszéltek folyamatosan. Azt mondta nekem, hogy már rég nem szereti, én max az emlékére vagyok féltékeny. Majd szakított velem és összejöttek.

A másiknál nem volt ilyen egyértelmű a dolog, egy csaj haverjával jött utánam össze. Nem votlam kifejezetten féltékeny de voltak gyanús jelek azért. De amikor beszéltünk róla akkor biztosított róla hogy nem akar tőle semmit. De úgy gyanúsan nem akarta nekem bemutatni, egyszer véletlenül találkoztunk és a csaj észre sem akart engem venni. Exem meg mondta nekem hogy osztálykiránduláson (osztálytársak voltak) nagyon sokat ivott valakivel hajnali 5-ig, majd egy másik embernek elmondta hogy vele, csak én is megtudtam. Egyszer elment a szülinapjára és mondta hogy reméli nem vagyok féltékeny, magyarázkodott hogy ő csak egy barátja, pedig nem utaltam arra, hogy zavarna. Na hát ők is összejöttek szakítás után.

Veletek volt már ilyen?

2023. máj. 26. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

tinikent rendszeresen elofordult, hogy a pasijaim osszejottek haver noimmel. De mindig ugy, hogy a pasi mondta milyen csunya a csaj vagy milyen gaz azutan ahogy szakitottunk repult rajuk :D

Bar az elozo exem is szidott egy csajt, hogy milyen kover milyen csunya stb majd szakitaskor benyogte, hogy amugy nagyon izgatja es osszejonne vele, ha tehetne.

2023. máj. 26. 09:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Lol az első ilyen nekem is mondta hogy amúgy k.urva rondának tartja, csak már nagyon össze akart jönni valakivel és azért volt szerelmes belé :DDD
2023. máj. 26. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Igen volt. :DD

Mindig hangoztatta, hogy ne aggódjak, ha ő lenne az utolsó férfi a földön, akkor sem kellene neki. A vicc, a poén az egészben az, hogy egy 10/9-10-es csajról beszélünk. A srác meg egy igazi trampli volt, egy vérbeli nyomorék, arcra ocsmány volt, brutális gerincferdülése volt szerencsétlennek, ráadásul...áhh 😅😂

Tényleg nem aggódtam miatta....szakítás után meg látom, hogy együtt vannak, aztán látom, hogy eljegyzte, aztán látom, hogy szetmentek. 😂

2023. máj. 26. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazság szerint, a párom exe mindig is féltékeny volt rám, pedig nem voltunk se jóban, se rosszban, nem is nagyon beszéltünk. Egy kirándulás alkalmával derült ki. Osztálytársak voltunk.

Most ő a férjem😃

2023. máj. 26. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is többszór előfordult ilyen, nem véletlen nem hiszek az ellenkező neműek barátságában.
2023. máj. 26. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!