Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van bármi értelme ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi értelme ennek?

Figyelt kérdés
Volt párommal pár hónapja szakítottunk (ő szakított), viszont azóta is írunk egymásnak, én egy ideje megprobáltam ezt kissé leépíteni, de ő egy hete felhívta a fél családomat hogy mi van velük meg velem. Kérdeztem hogy miért, azt mondta hogy nagyon megkedvelte a családomat IS. Ez még is mit jelent?

2023. máj. 12. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Nincs. Semminek sincs.
2023. máj. 12. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Na szép…
2023. máj. 12. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezzel a válasszal nem megyek sokra. Én arra vagyok kíváncsi hogy vajon miért tette.
2023. máj. 12. 10:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban arra inkább hogy azért tette mert hiányzom e neki, vagy csak szimpla érdeklődés lehetett e a részéről, mert ha az első akkor a szerint állnék hozzá én is a dologhoz.
2023. máj. 12. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vergődik, lehet már megbánta hogy szakított.

Lehet össze akart jönni mással, csak nem jött össze neki, most meg próbálkozik.

Én megkérném őt tapintatosan hogy hagyjon békén engem és a családomat is.

2023. máj. 12. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nárci, és most így rángat téged mert kellesz az egójának. Pláne ha a családoddal is jópofizik, később majd elejt megjegyzéseket nekik rólad, aztán bedurvul.
2023. máj. 12. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Unatkozik, nincsenek barátai, ráadásul elmeroggyant h zaklatja a családod. Ez beteg, jobban jársz ha teljesen leépíted
2023. máj. 12. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!