Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért reagál így egy egoista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagál így egy egoista a szakításra?

Figyelt kérdés
A már csak volt barátom a legönzőbb ember akivel valaha találkoztam. Az érzelmeit eltitkolta, sosem tudtam hányadán allunk, érzelmileg instabil volt, és ha napokig nem keresett (én kerestem ekkor is, de nem válaszolt, majd utólag mindent a munkája miatti elfoglaltságra fogott, holott láttam hogy vígan posztolgat meg lájkolgat boldog boldogtalant) minden téren elhanyagolt, és elvárta ha napok múlva rám írt egy sziát, akkor én attól aléljak el. Legutóbb is megtette hogy rám írt szia, én válaszoltam aztán aznap már semmit nem reagált. Pár napja megint rám írt hogy szia, én meg kérdeztem hogy mit szeretne, azaz van-e vmi mondanivalója, mert ha nincs, akkor ne rabolja az időmet. Erre felháborodott, hogy milyen bunkó vagyok vele. Az egészből azt hozta ki, hogy nekem hálásnak kellene lennem amiatt is ha csak annyit ír egész nap hogy szia! Ő elfoglalt ember, és már az nagy teljesítmény hogy rám írja szia és ennyiben kimerül. Megírtam neki hogy az én időm is ugyanolyan fontos mint az övé, és kinőttem ebből a húzd meg ereszd meg baromságból, sőt sosem toleráltam. Ugyanis ha beszédes kedve volt akkor meg irkált, de akkor is úgy hogy fogta magát és beszélgetés közben ott hagyott, elment mással foglalkozni. Majd másnap megint kezdi hogy szia. Aztán vagy írt ez után valamit vagy sem. Lényeg hogy megmondtam én ebből a bohóckodásból, maszatolásból nem kérek, ilyen túlbonyolított "kapcsolatból" sem. Erre úgy besértődött hogy semmit nem reagált, sőt az üzenetem úgy állította be, mintha még nem olvasta volna el. Holott többször lebukott hogy de, már akkor olvasta amikor megírtam neki. Kérdésem az, hogy akik egoisták, pontosan miért reagálnak így a szakításra, a másik ember jogos véleményére, és alapvetően nem érzik úgy, hogy totál gyerek állapotban léteznek érzelmileg?
2023. máj. 6. 09:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Amíg reagálsz rá bárhogy, úgy ugráltat, ahogy akar.

Régi filozófia, miszerint mindig a jobban szerető fél van hátrányban egy kapcsolatban.

0 érzelmi intelligenciával bíró egyénnek nem való kapcsolat, Te meg összejöttél vele. :(

2023. máj. 6. 09:56
 2/11 A kérdező kommentje:
A "vicces" az, hogy mindketten túl vagyunk 40-en. Tehát nem egy tini korú férfiről van szó, és egy idő után úgy éreztem, mintha egy neveletlen hülyegyerek kisfiú provokálna.
2023. máj. 6. 09:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Én mindig megsértettem őt, megbántottam őt, fél! tőlem stb. Elképesztő volt.
2023. máj. 6. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"neveletlen hülyegyerek kisfiú provokálna"

"Én mindig megsértettem őt, megbántottam őt, fél! tőlem stb"

35 feletti férfiak általános elmeállapota, tisztelet a kivételnek.

Nyilván azért vannak ezek egyedül, így is fognak maradni.

2023. máj. 6. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele többet, jobban teszed.
2023. máj. 6. 10:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy előtte én még ilyen mentalitású férfivel sosem találkoztam. Ő meg mintha nem is akart volna férfi lenni. Kb udvarolnom is nekem kellett volna neki, amit ő nagy kegyesen elfogad. Döbbenetes volt, hogy nulla rálátása önmagára, az ok-okozati összefüggés totál hiányos volt nála. Fene se tudja, utólag már felmerült bennem az is, hogy valamilyen súlyos személyiségzavara volt.
2023. máj. 6. 10:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
NPD lehet, lehet nála elég súlyos, enyhébb formában nagyon gyakori.
2023. máj. 6. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudta, hogy jártok?
2023. máj. 6. 10:43
 9/11 A kérdező kommentje:

8as ezen felnevettem 🤣 Komolyra fordítva: neki az volt a meggyőződese, hohy engem kedve szerint ide-oda rántgathat, és szintén meggyőződése volt, hogy mindent elnézek neki, mindent megértek mindent tolerálok. Amikor pedig szóvá tettem a dolgot szép hangnemben, jelezvén hogy nekem is vannak igényeim, akkor én kritizálom őt, sértegetem őt, és fél tőlem, emiatt már semmit sem mer írni nekem merthogy én félre értem! Amúgy igen, minden visszaéléset azzal magyarázta hogy én félre értem őt. Leteleme volt a sértettség.

7-es igen a súlyos fokú NDP az esélyes, de talán a szociopataság is.

2023. máj. 6. 10:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Oh igen, és az volt az elve, hogy csak akkor szán rám időt amikor ő akarja, akkor is annyi ideig amig ő akarja, olyan időközönte ahogy ő akarja, mert ő elfoglalt ember. 🫣🙈
2023. máj. 6. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!