Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagál így egy egoista a szakításra?
Amíg reagálsz rá bárhogy, úgy ugráltat, ahogy akar.
Régi filozófia, miszerint mindig a jobban szerető fél van hátrányban egy kapcsolatban.
0 érzelmi intelligenciával bíró egyénnek nem való kapcsolat, Te meg összejöttél vele. :(
"neveletlen hülyegyerek kisfiú provokálna"
"Én mindig megsértettem őt, megbántottam őt, fél! tőlem stb"
35 feletti férfiak általános elmeállapota, tisztelet a kivételnek.
Nyilván azért vannak ezek egyedül, így is fognak maradni.
8as ezen felnevettem 🤣 Komolyra fordítva: neki az volt a meggyőződese, hohy engem kedve szerint ide-oda rántgathat, és szintén meggyőződése volt, hogy mindent elnézek neki, mindent megértek mindent tolerálok. Amikor pedig szóvá tettem a dolgot szép hangnemben, jelezvén hogy nekem is vannak igényeim, akkor én kritizálom őt, sértegetem őt, és fél tőlem, emiatt már semmit sem mer írni nekem merthogy én félre értem! Amúgy igen, minden visszaéléset azzal magyarázta hogy én félre értem őt. Leteleme volt a sértettség.
7-es igen a súlyos fokú NDP az esélyes, de talán a szociopataság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!