Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vissza akar kapni az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza akar kapni az exem?

Figyelt kérdés

Szakítottunk pár hónapja, de van egy közös barátunk, akinek említettem, hogy már szeretnék ismerkedni, erre a volt barátnőm rögtön rám írt, hogy vagyok. Erre válaszoltam, hogy köszönöm jól, remélem ő is, de utána rögtön felhozta, hogy ne találkozzunk-e, erre írtam, szerintem ne. Most értetlenkedik, meg üzenget, állandóan ír valamit, mit csinál, milyen volt a napja. Hiába írom, zárjuk le ezt, már ott vagyok, hogy tiltom. Instán állnadóan az új képeimet lájkolgatja.

24F

2023. máj. 5. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
én azé megdugnám. Abból olyan nagy baj nem lehet.
2023. máj. 5. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Tedd spamba, töröld/tiltsd, ne reagálj.

A “barátodat” meg hanyagold, mert kipletykált a hátad mögött. Legyen tanulság.

Csak az a titok, amit csak te tudsz.

2023. máj. 5. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod vele újrakezdeni, akkor ne kezdd. Ne válaszolj, titsd le, vagy mondd meg világosan, hogy ne zaklasson többé.
2023. máj. 5. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

1. ezt a barátot MOST irtsd ki az életedből

2. a volt csajodat meg tiltsd a francba

2023. máj. 8. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!