Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem miért nem szedi le a közös képeink ?
Úgy egy hónapja szakítottunk , vagyis ő velem, és azonnal leszedte , hogy kapcsolatban vagyunk , viszont a közös képeink fent vannak instán!
Ma láttam meg !
Mi értelme ennek ? Nem beszélünk , mivel a cuccaim sem akarja visszaadni én nem fogok emiatt sem írni neki, de könyörgöm…miert hagyja fent ?
Azért álljon már meg a harci menet, mi az , hogy még a kérdező a f@sz mert zavarja hogy fent vannak a képek ? Normálisak vagytok ? Ő ÉLETE Ő OLDALA aha és akkor mit keres fent a kérdező a képeken ?Hàt hogy az isten f@szába gondolkodtok ?
Lehet jelenteni, leszarom, de ekkora csicskákat mint akik ezt írják…komolyan eldurrant az agyam !
Kedves kérdező , ne hagyd annyiba a cuccaid , ez nem vicces , ez egy igazi f@sztartáj mit képzel ?
Oda adja a cigányoknak ?
Adja bmeg de akkor ha kell én megyek oda veled a cuccokert aztán majd nézhet a böszme nagyképű senki !
Hogy lehet így nővel bánni ?
Embert öltél vagy mi a f@szom ?
Nem öltem embert , de valóban kb úgy viselkedik velem !
Nem csaltam meg , nem is mondtak ilyet neki , hanem voltak viták es sajnos ő nem úgy oldja meg mint minden normális pár , hogy mindneki elmondja a véleményét aztán elvonul es megnyugszik hanem ő így reagálja le !
11: azért zavar mert nem vagyunk már egy pár , nincs is konkrétan más kép kint nála csak rólam vagy kettőnkről !
Aki igy beszél velem, az ne csináljon igy a szociális médiában mintha minden rendben lenne !
Egyébként én meg sem néztem egészen máig az oldalát , es igen, én nem is tagadom , hogy ő érdekel két kedves 7/8 válasz vagy nem tudom nem emlékszem pontosan kik oltottak annyira le !
Ő oldala ő élete , de nekem sincs kint se róla se más exről képem !
Bocsi , hogy engem zavar !
Ferfi vagy vagy nő?
Lehet azért nem szedi le mert még akar valamit hogy kiengeszteld. Vagy az ismerősök előtt akarja h kapcsolatban státuszban legyen h ne kerdezoskodjenek.
Milyen ok miatt mentetek szét?
Le van szedve , hogy kapcsolatban vagyunk , Facebookon
Instan csak rólam és közös képek vannak nála
Azért mentünk szét amit fentebb írtam , hogy rá szóltam sok minden miatt és nem tetszett neki , ő nem gyerek (deeeee)
Én nő vagyok !
Nem írtam neki, mert mar csak azért se szedné le, ahogy a cuccaim se adja vissza !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!