Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exem miért nem szedi le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem miért nem szedi le a közös képeink ?

Figyelt kérdés

Úgy egy hónapja szakítottunk , vagyis ő velem, és azonnal leszedte , hogy kapcsolatban vagyunk , viszont a közös képeink fent vannak instán!

Ma láttam meg !

Mi értelme ennek ? Nem beszélünk , mivel a cuccaim sem akarja visszaadni én nem fogok emiatt sem írni neki, de könyörgöm…miert hagyja fent ?

2023. máj. 1. 09:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Amugy miert zavar, ha fent vannak a kepek? Van, aki nem veszi le az exei kepeit, vegulis a mutjanak a resze.
2023. máj. 1. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

Azért álljon már meg a harci menet, mi az , hogy még a kérdező a f@sz mert zavarja hogy fent vannak a képek ? Normálisak vagytok ? Ő ÉLETE Ő OLDALA aha és akkor mit keres fent a kérdező a képeken ?Hàt hogy az isten f@szába gondolkodtok ?

Lehet jelenteni, leszarom, de ekkora csicskákat mint akik ezt írják…komolyan eldurrant az agyam !

2023. máj. 1. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező , ne hagyd annyiba a cuccaid , ez nem vicces , ez egy igazi f@sztartáj mit képzel ?

Oda adja a cigányoknak ?

Adja bmeg de akkor ha kell én megyek oda veled a cuccokert aztán majd nézhet a böszme nagyképű senki !

Hogy lehet így nővel bánni ?

Embert öltél vagy mi a f@szom ?

2023. máj. 1. 11:07
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem öltem embert , de valóban kb úgy viselkedik velem !

Nem csaltam meg , nem is mondtak ilyet neki , hanem voltak viták es sajnos ő nem úgy oldja meg mint minden normális pár , hogy mindneki elmondja a véleményét aztán elvonul es megnyugszik hanem ő így reagálja le !

11: azért zavar mert nem vagyunk már egy pár , nincs is konkrétan más kép kint nála csak rólam vagy kettőnkről !

Aki igy beszél velem, az ne csináljon igy a szociális médiában mintha minden rendben lenne !

Egyébként én meg sem néztem egészen máig az oldalát , es igen, én nem is tagadom , hogy ő érdekel két kedves 7/8 válasz vagy nem tudom nem emlékszem pontosan kik oltottak annyira le !

Ő oldala ő élete , de nekem sincs kint se róla se más exről képem !

Bocsi , hogy engem zavar !

2023. máj. 1. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ferfi vagy vagy nő?

Lehet azért nem szedi le mert még akar valamit hogy kiengeszteld. Vagy az ismerősök előtt akarja h kapcsolatban státuszban legyen h ne kerdezoskodjenek.

Milyen ok miatt mentetek szét?

2023. máj. 1. 11:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Amugy felszolitotzad mar, hogy vegye le a kozos kepeket a fb-rol?
2023. máj. 1. 11:54
 17/20 A kérdező kommentje:

Le van szedve , hogy kapcsolatban vagyunk , Facebookon

Instan csak rólam és közös képek vannak nála

Azért mentünk szét amit fentebb írtam , hogy rá szóltam sok minden miatt és nem tetszett neki , ő nem gyerek (deeeee)

Én nő vagyok !

Nem írtam neki, mert mar csak azért se szedné le, ahogy a cuccaim se adja vissza !

2023. máj. 1. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Jaaaa
2023. máj. 1. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a cuccaidért ha kell valami haveroddal. A képeket meg jelentsd Facebookon és Instan.
2023. máj. 1. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Én sem szedtem le a közös képeket, mert minek? A franc nem fog 3 évnyi oldalt átnyálazni.
2023. máj. 4. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!