Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem miért nem szedi le a közös képeink ?
Úgy egy hónapja szakítottunk , vagyis ő velem, és azonnal leszedte , hogy kapcsolatban vagyunk , viszont a közös képeink fent vannak instán!
Ma láttam meg !
Mi értelme ennek ? Nem beszélünk , mivel a cuccaim sem akarja visszaadni én nem fogok emiatt sem írni neki, de könyörgöm…miert hagyja fent ?
Nem adja őket vissza ,mindig írja majd elküldi! De nem érkeznek meg de én nem vagyok hajlandó többet írni neki mert állandóan bunkózik velem csúnyán beszél !!
Ez a kep ez már csak hab a tortán ..
Konkrétan semmit nem ért meg, csak állandóan bunkóskodik, olyanokat ír hogy odaadja a romáknak a cuccom, már csak azért sem adja oda és hasonlóak
Ezért untam meg az írogatást a holmim miatt !
Annyira gyerekes amit csinál , és nem én könyörögni nem fogok neki, pedig mindennek ellenére szeretem , de ez a viselkedése nagyon szánalmas és leírta magát előttem!
Az nem gyerekes, hogy téged az izgat leginkább miért nem szedi le a közö képeiteket?
Ő élete, Ő oldala. Nem mindegy neked?
Ja nem, mert még esz a fene érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!