Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan van bennem harag?
A szerelmem elhagyott… igazabol ennek nincs kulonosebb oka.
Nem csaltam meg vagy ilyesmi. Egyszeruen csak elbizonytalanodott a kapcsolatunk jovojeben. Ez volt az indoka.
Miota ez megtortent egy iszonyatos nagy harag van benne, mert ugy erzem, hogy minden oleles, minden puszi, minden “szeretlek” szo kimondasa a reszerol egy hazugsag volt. Es a legfajobb az, hogy szakitas kovetoen eli az eletet es boldog, programokra jar es tarsai es velem szemben meg nagyon rideg lett..
Azota egyebkent mar nem beszelek vele, inkabb csak azon gondolkodom, hogy jogosan erzem magam atverve es kihasznalva? Jogosan van bennem harag fele? Vagy ti inkabb ugy latjatok, hogy minden embernek meg van a szabadsaga arra, hogy szakitson a masikkal es ezert nem jogosak ezek az erzesek a lelkemben? Oszinten szolva en nem tudom erre a valaszt, csak egyet tudok, hogy most nagyon faj belul.. 24/F
Mindenki elbizonytalanodhat, mindenkinek megváltozhatnak az érzései ezért csak magadnak ártasz ha haragszol.
Viszont ez nem azt jelenti, hogy a harag jogos, vagy jogtalan, az nem is lényegi kérdés, dolgozz rajta, hogy elmúljon mert a következő kapcsolatidnak árthat ha magaddal viszed.
Menj el ismerkedni (most nem csak lányokra gondolok) élj társasági életet, rá nem gondolva. Kapcsolódj ki egy kicsit, tedd azt, ami jól esne.
Viszont a lány nevében is kérem. Tudom, hogy haragszol rá, de ne mocskold szét mindenkinek, mert nem érdemli meg. Ha harag, düh van benned, a legfőbb bizalmasodnak nyilván elmondhatod, de ne ócsárold senkinek sem. Vagy menj el egyet edzeni a feszültség levezetés céljából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!