Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem bírom magam túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírom magam túl tenni rajta?

Figyelt kérdés

4 évig voltunk együtt az exemmel és másfél éve szakítottunk az én kezdeményezésemmel. Sok volt a megoldatlan probléma és bele is szerettem másba akivel jelenleg együtt is vagyok. Leszögezem nem csalt meg senki senkit. Általában nagyon jól megvagyok, iskolával foglalatoskodom, barátokkal vagy a párommal vagyok sokat. Aztán jönnek a sötétebb napok amikor picit hiányolom az exem. Nagyon szeretem a mamáját, pótolta a sajátomat is szinte. Láttam egyik nap és feltört bennem az összes emlék ami a 4 év alatt történt és ilyenkor úgy visszamennék egy picit a múltba. De nem akarom elhagyni a mostani páromat sem mert vele is jó minden. Barátnőm aki átélt már ilyet azt mondta ez az érzés így is fog maradni. De így nehéz odafigyelni a jelenlegi kapcsolatomra. Mit tegyek ez ellen?

19/l

2023. ápr. 21. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Ez tiniszerelem, igazabol engedd, hogy az erzelmeid iranyitsanak, nincs igazan tetje ezeknek a kapcsolatoknak
2023. ápr. 21. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet valami hiányzik a mostani kapcsolatban és ezért jut többször eszedbe az ex. Lehet, hogy nem vagy túl rajta. Viszont jó lenne ha tudomásul vennéd, hogy az ex éli az életét és hiába lennétek újra együtt a probléma köztetek több mint valószínű, hogy fenállna még mindig.

Nem ártana pszichológus, ha van rá kereted és az sem, hogyha szakítanál, mert igazából ha szereted ha nem a jelenlegi párod valami mégiscsak nem kerek a kapcsolatban.

Magadra koncentrálhatnál és csak amikor már túl vagy az exen, vagy nem hasonlítod máshoz, akkor ismerkedhetnél. Különben az rendben van, hogy eszedbe jut néha, de nem hat meg, mert a múltat jelképezi. Nem estél át amnézián, sem hipnózison, de hogy hasonlítod a partneredhez az nem túl jó.

2023. ápr. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!