Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írt az exem es nem tudom mit tegyek ?
Figyelt kérdés
A volt barátom masfel hónapja szakított velem ès tegnap este rám írt hogy.látja a közösségi oldalakon hogy milyen boldog vagyok ès örül neki meg megtalál egy holmimat .Nem tudom mit szeretne ezzel mèg nem tudtam mit válaszoljak neki2023. ápr. 19. 07:06
1/9 anonim válasza:
Mit kellene? Múlt. Vége. Minek foglalkozol vele?
2/9 anonim válasza:
Valaszold neki, hogy kuldje el a holmidat futarral.
3/9 anonim válasza:
Szanalmas. Gondolom nem sikerult masik csajjal osszejonni. Hianyzik a szex, beszelgetes.
En helyedben hagynam a francba. Ez a ferfi sosem lesz huseges veled….
4/9 anonim válasza:
Vagy csak barátkozni szeretne.. nekem 2 exem is életreszóló barátom maradt
5/9 anonim válasza:
Másfél hónappal a szakítás után barátkozni akar, hát persze.
6/9 anonim válasza:
Felnőtt embereknél előfordul, hogy a párjuk a legjobb barátjuk, az is, hogy a barátaikat mellőzik a párjuk miatt, egy szakítás után meg ott maradnak hoppon egyedül… ha nem haragban válnak szét, simán maradhatnak barátok.
7/9 anonim válasza:
csak általában nem másfél hónap után. Ha a kapcsolat ennyi idő után át tud menni barátkozásba, akkor ott sose volt szerelem egyik fél részéről sem. Egyébiránt valakinek fájni fog, még ha belemegy is.
8/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire volt konfliktusos a szakításotok, lehet csupán tényleg kedvességből érdeklődik vagy jelzi feléd, hogy nincs harag. Ritka de van ilyen. Ha tényleg boldog vagy és ő is az, akkor lehet köztetek jó viszony. Lehet csak ezt akarja megteremteni / fenntartani / ápolni
9/9 anonim válasza:
Meg akar dugni. Te elmész hozzá és a suna házhoz megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!