Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg hogy vége?
Lehord a férjem évek óta minden utolsó aljasnak. Nem tudok érezni már iránta semmit. Nem tudok szeretni olyat aki bánt. De elválni nem lehet, mert fenyeget ,zsarol. Lehord minden rossz szemétnek. Miért ragaszkodik ennyire hozzám ha rossz embernek lát? Miért nem lehetek boldog? Miért nem élhetek nyugodtan nélküle?Megmondtam neki hogy nem akarom őt el akarok válni de csak támad. Nagyon szerettem volna békével elválni , úgy hogy nem károsít meg anyagilag, lelkileg, és a gyerekemet nem veszi el. De nem lehet. Hiába mondtam hogy jó, akkor legyen minden az övé nem kell semmi, de akkor sem nyugszik. Az utolsó fenyegetését felvettem telefonnal. Megmondtam neki hogy ezzel elmegyek a rendőrségre és feljelentést teszek. De ezzel is támad hogy én milyen szemét aljas ember vagyok. Pár hónapja kihívtam a rendőröket mert nem mertem már kijönni a szobából verte az ajtót és megijedtem hogy leszúr. A rendőrökkel is agresszív volt. Akkor nem tettem feljelentést. De most tényleg elkerülhetetlen hogy feljelentsem? Milliókat követel tőlem meztelen fotókért amiket ő készített rólam és azt mondta hogy közzéteszi vagy fizetek.
Nem élek már nála elköltöztem de így is azt mondja hogy takarodjak innen meg megbánom ha itt maradok. Ezzel egy időben azt is akarja hogy visszaköltözzek hozzá. Ki a francnak kellene egy fenyegető zsaroló bolond. Hogy lehet megszabadulni egy ilyen férfitól? Nem akarok így élni és azt sem akarom hogy egyszer megöljön mert esetleg végleg felfogná hogy mi már nem leszünk együtt többet. Nem érti hogy szexelni sem akarok, olyanokat mond hogy biztos rendőr szeretőm van máskor meg a háziorvosom a szeretőm és bizonyítsam be hogy nincs senkim , akkor hiszi el ha szexelek vele. Mivel tudnám eltaszítani magamtól? Hogy ne akarjon hogy meg akarjon szabadulni. Hát ha lenne egy rendőr szeretőm már biztos nem tudna fenyegetni. Én valahol nem kérhetem azt hogy pszihiáter vizsgálja meg hogy bekattant vagy veszélyes? Feljelenteni, lecsukatni nem akarom de veszélyben érzem magam, úgy érzem hogy nincs tisztában a tettei meg a fenyegetései súlyával. Ha orvoshoz menne, vagy nyugtatót szedne , akkor békénhagyna? Mi ennek a menete? Van ilyen agybetegség hogy nem érti valaki hogy vége? Az ilyenek szoktak gyilkossággal végződni.
1. Gyámhatóság, rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt
2. Bíróság -> válás.
A "férjem?"😳
Korábban veletlen se volt ilyen. Aha.
Kérdező, túltoltad az esti mesét:)
Vagy most Recketni kell?:D
3+
Vagy a mese mögött ez a rejtett üzi a lényeg?:DD
"Milliókat követel tőlem meztelen fotókért amiket ő készített rólam és azt mondta hogy közzéteszi vagy fizetek."
Tegye, az a közeg ahol teszi-nem számít, a többi meg lényegtelen:)
Családsegítő szolgálatnál jártál már valaha - akár egyedül is? Ezenkívül létezik országos kríziskezelő és információs szolgálat.
Ez utóbbinak elérhetőségeit megtalálod a google-ban. Ha elköltöztél tőle, akkor hogyan talált meg?
Szüleid? Testvér/unokatestvérek? Volt osztálytársak?
Munkahelyed? Főnököd? Hogyan tudsz így dolgozni menni, nap, mint nap teljesíteni?
Területileg illetékes ideggondozó szakrendelő felkeresése? Háziorvos közös mindkettőtöknek?
Ha ezek az információk nem elegek, akkor később még írhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!