Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak ha szakítotok egy nővel de ő küzd èrtetek. Mert tudja hogy ő hibazott .Az gáz ha èn nagyon szeretem a ferfit es küzdenèk èrte ? 23 N
Igen, kéne a konkrét szitu.
Én küzdöttem egy férfiért, akivel szeretőként kezdtük, fantasztikus volt a szex, sose szakított velem, a barátnőjével igen, de még nem akart velem összejönni, de szakítani se, összejött egy másik lánnyal, de velem még mindig nem tudott szakítani, és meg kitartottam mellette, szerettem, meghallgattam, vele voltam. Végül engem választott, nyáron esküszünk.
Biztos le leszek pontozva, de én nem bántam meg egy percig sem, pedig sokan mondták, hogy hagyjam a dolgot, de én tudtam, hogy egymásnak vagyunk kitalálva :-)
N
Nekem már több lány is könyörgött, szóval nem te lennél az első.
Egyébként azon múlik hogy ő szeret e téged és meg akarja e oldani a problémákat
Maga az a dolog, hogy valaki kűzd azért, akit szeret teljesen helyénvaló, sőt nagyon jó.
Férfiként viszont pont ugyanannyira szánalmas tud lenni, amikor egy nő már szó szerint hülyét csinál magából, mint amikor egy férfi teszi ezt egy nőért. Küzdelem és pitizés között óriási különbség van, szóval maradj 2 lábbal a földön, és na alázd porig saját magad.
Alázkodni sosem alázkodnèk meg
Csak egy találkozot szeretnèk ha nem akkor ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!