Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ferfiak ha szakítotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak ha szakítotok egy nővel de ő küzd èrtetek. Mert tudja hogy ő hibazott .Az gáz ha èn nagyon szeretem a ferfit es küzdenèk èrte ? 23 N

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Igen.
2023. ápr. 5. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a konkrét szitu? Alapvetően egy szakítás, az szakítás, és nem nyomulunk tovább, hanem tiszteletben tartjuk a másik döntését, hogy ennyi volt. Ha nagy hibát követtél el, vagy orbitális félreértés történt vmi kapcsán, oké, persze, lehet küzdeni, hogy hátha visszafordítható, és meggondolja magát a szakító fél. De sok esetben az ilyen kérdéseknél inkább arról van szó, hogy nem kellesz eléggé, a másik meg esetleg beléd is beszél vmi mondvacsinált hülyeséget, és pitizel, hátha akkor majd megfelelsz, na, úgy nem…
2023. ápr. 5. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Igen, kéne a konkrét szitu.

Én küzdöttem egy férfiért, akivel szeretőként kezdtük, fantasztikus volt a szex, sose szakított velem, a barátnőjével igen, de még nem akart velem összejönni, de szakítani se, összejött egy másik lánnyal, de velem még mindig nem tudott szakítani, és meg kitartottam mellette, szerettem, meghallgattam, vele voltam. Végül engem választott, nyáron esküszünk.

Biztos le leszek pontozva, de én nem bántam meg egy percig sem, pedig sokan mondták, hogy hagyjam a dolgot, de én tudtam, hogy egymásnak vagyunk kitalálva :-)

N

2023. ápr. 5. 14:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Sokat hibaztam feltem hogy elveszitem ezert mar tulsagosan ragaszkodtam de miota nincs velem rájöttem hogy türelmetlen ès figyelmetlen voltam
2023. ápr. 5. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Nekem már több lány is könyörgött, szóval nem te lennél az első.

Egyébként azon múlik hogy ő szeret e téged és meg akarja e oldani a problémákat

2023. ápr. 5. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Maga az a dolog, hogy valaki kűzd azért, akit szeret teljesen helyénvaló, sőt nagyon jó.

Férfiként viszont pont ugyanannyira szánalmas tud lenni, amikor egy nő már szó szerint hülyét csinál magából, mint amikor egy férfi teszi ezt egy nőért. Küzdelem és pitizés között óriási különbség van, szóval maradj 2 lábbal a földön, és na alázd porig saját magad.

2023. ápr. 5. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Alázkodni sosem alázkodnèk meg

Csak egy találkozot szeretnèk ha nem akkor ennyi

2023. ápr. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!