Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakítotok, és ezt valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítotok, és ezt valami oknál fogva nem szeretnétek, hogy mások tudtára jusson, a közösségi oldalakon meghagynátok a "kapcsolatban" állapotot?

Figyelt kérdés
Mondjuk félve a rengetek "miért" kérdéstől, vagy mert erre kért a mostmár exetek. esetleg a negatív kritikák miatt (én megmondtam, vagy hasonlók).
2022. dec. 22. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne, hogy ki mit gondol és ki veszi észre. Senkinek semmi köze hozzá. Olyannal pedig úgysem osztanám meg akivel nem akarom.
2022. dec. 22. 19:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. dec. 22. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
A legjobb megoldás: fönt sem vagyok egyetlen közösségi oldalon sem. Mint mások sem, akiknek jelent valamit az a szó, hogy privát szféra.
2022. dec. 22. 20:18
 4/13 A kérdező kommentje:

Mi fiatalok vagyunk, így a társaságunkban ez alapnak számít.

2022. dec. 22. 20:26
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Facebúk? Mert ott van ilyen. Azt már pont, hogy az idősebbek használják, akik már a kezdetektől is.

Rejtsd el a kapcsolati státuszod. Egyébként is minek kell kint lennie?

2022. dec. 22. 20:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Erre nem tudok értelmes választ adni.

Talán a szerelem hatása.

2022. dec. 22. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiraktam, meg 7-8 eve, amikor meg hasznalta is barki a Facebookot, hogy kapcsolatban, azota szakitottam 2x, de egyszer se jutott eszembe leszedni. Marmint szo szerint, nem szoktam a Facebook profilomon gondolkodni, szerintem 50 ev mulva is ugyanolyan lesz, mint most.

Egyebkent plane hogy az ismeroseid pont nem nezegetik a profilodat. En csak tok uj emberekre szoktam rakeresni es oket megnezni, pl uj kollega, ilyenek. Az soha nem jut eszembe, hogy na, most ranezek a random uncsitesom profiljara. Emiatt felesleges fent hagyni, a kutya nem fogja csekkolni.

2022. dec. 22. 20:57
 8/13 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy nem nézegetik a profilom, de az állapotváltozásról értesítést kapnak.

2022. dec. 22. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ketlem, soha a budos eletben nem kaptam ertesitest egyik ismerosomrol sem. Szerintem kulon neked kell bejelolnod, hogy igen, jelenjen meg a hirfolyamodon.
2022. dec. 22. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Elrejteném az állapotot és megváltoztatnám. Bejelölném, hogy ne jelenjen meg a hírfolyamban sem.
2022. dec. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!