Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő alatt tudok túllépn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt tudok túllépni ha nem szeretem?

Figyelt kérdés

Odáig már eljutottam, hogy nem ő hiányzik, csak az érzés ami vele volt. Azt is megértettem, hogy csak azért akarom hogy vissza jöjjön, mert félek a változástól, az újtól és a jövőtől. Tudom hogy mással is lehetne ilyen jó, de őt ismerem már, vele tudom milyen ezért őt akarom visszakapni. Neki már van új barátnője úgyhogy mindenképp el kell engednem. Eddig 8-13 hónap volt elengednem az exeimet. 13 amikor nagyon szerelmes voltam és 8 amikor én szakítottam és nem akartam már az egészet (ez az első szakításom volt, valószínűleg különben gyorsabban túllettem volna)

Mit gondoltok mennyi időbe telik hogy elfogadjam hogy nem jön vissza és mással van és nem is akarom vissza kapni?

2023. ápr. 4. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
max 5 perc vagy egy szál cigi
2023. ápr. 4. 14:05
 2/12 A kérdező kommentje:
xd mar el telt 2 es fel honap es meg nem sikerült elengednem
2023. ápr. 4. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az is ő, aki egy másik nőt szeret, és nem téged, ezek után is rá vágysz? Ne idealizáld a személyét. Szakítottatok. Ne félj a változástól, vagy a magánytól.
2023. ápr. 4. 15:06
 4/12 A kérdező kommentje:
hát..igen ezt én is tudom. profi tanács azt mondani valakinek aki fél hogy ne féljen
2023. ápr. 4. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as vagyok. Eddig akárhány barátnőm volt mindegyik egy másik világot képez a fejemben, mindegyiktől tanultam valamit, és mind egy külön kaland számomra. Miért félnék másik világba belelátni ezután?
2023. ápr. 4. 15:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Igazából a korábbi kapcsolataim nem voltak túl jók. Azt hiszem attól félek hogy ennyit érdemlek csak és nem lehet jobb
2023. ápr. 4. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Hozd magad formába, beszélgess a barátaiddal, lásd, és vedd végig, hogy kiknek is vagy fontos az életben. Annak nincs értelme, hogy így menj bele további kapcsolatba, mert meg fogja érezni a következő is, hogy nincs önbecsülésed, és a szarhoz is ragaszkodsz.(3-as)
2023. ápr. 4. 15:32
 8/12 A kérdező kommentje:
sajnos nem igazán vannak barátaim:/ és a családdal is elég rossz a kapcsolatom, nem nagyon tartjuk igazából a kapcsolatot. de járok terápiára. természetesen eszembe se jutott igy uj kapcsolatba kezdeni. csak azt akarom tudni mennyi ido mire el fogom engedni
2023. ápr. 4. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt senki nem tudja neked megmondani, mert egyénfüggő.
2023. ápr. 4. 15:48
 10/12 A kérdező kommentje:
:(((
2023. ápr. 4. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!