Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje külön vagyunk párommal,de most is néha rám jön egy rossz érzés. Már ennek a "betege" lehettem?
Bő egy éve már vége a lánnyal. Neki lett pár pasi,nekem sajnos még nem lett barátnő komoly legalább is nem lett belőle ami nem is baj,mert olyanok is voltak.
De néha már magamtól megijedek,ha meglátom a pasijával. De nem is az miatt,mert jobban nézki nálam,pont ez az hogy homlok egyenes mások vagyunk meg elég csődtömeg több adóság a banknak stb,és ezt tudom nehezen talán emészteni fejben,hogy mit eszik rajta,pedig már amit megtudtam hogy vége is lett pár hónap alatt,erre vissza fogadja. Én meg jó formán semmi rosszat nem tettem neki,segítettem is valami úton módon őket(családjával együtt).
De leginkább akkor van ez ha rá érek munka után vagy hétvégente jobban.
Ugyan eljárok hobbimat űzni de azt se mindig az anyagi helyzet nem mindig engedheti meg,hogy minden hétvégén.
Olyan sok idő nem telt el 3 évet töltöttünk együtt 2022 ilyen táj lett kb vége. Jöttek ilyen dolgok másoktól leginkább,hogy ne bánjam,mert higgyem vannak bajok nála,hát nemtudom.
Előre is bocsánat,ha így ki fakadtam picit.
Igen pontosan,hogy a nagy kérdőjel ragadt meg bennem,hogy de mit tettem?
És talán ez miatt is picit nehezen ismerkedem.Közeli szomszédjai mondják ezt,meg nézzek vissza úgy kerek perec,vita-vita hátán náluk hogy hallják mások. Ebből gondoltam ki tudom húzni,úgy is állt akkor hozzá aztán még sem.
Saját édesapja is javasolja engedjem el külön élnek ők,kb le is írta jövőképet milyen lány lesz belőle
Akkor igyekszem én is át rendezni a gondolatomat,hogy kínlódjon vele akkor.
Állítólag leskelődik oldalakon,hogy lát-e valami lánnyal,gondolom barátnői profiljárol vagy nemtom,szóval,elég tétó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!