Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás utàn ti mit csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utàn ti mit csináltok/csinàltatok?

Figyelt kérdés
Inkább teljes mértékben elzárkózol vagy keresel magadnak egy szexkapcsolatot? Melyik tudnàd jobban elképzelni? Férfi vagy nő vagy?
2023. márc. 24. 16:48
 1/6 A kérdező kommentje:

*melyiket

Bocsi :D

2023. márc. 24. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom, 13 éve szakítottam utoljára. Akkor bőgtem egy lánybarát vállán aztán elmentem sörözni:D

F29

2023. márc. 24. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Én voltam csomó randin, volt sok egy/többéjszakásom, buliztam, barátokkal voltam, tök jó helyekre mentem új emberekkel, imádtam.

Főleg azért mert exemmel már nagyon rég szakítani akartam, csak nem tudtam hogy, a szex is borzalmas volt, most meg végre szabad voltam, nem voltam többé egy felnőtt gyerek anyja 21 évesen.

Nagyon szuper nyár volt, aztán november óta meg van egy szuper kapcsolatom.

2023. márc. 24. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Szakítás után egy kis ideig általában nem kell senki.

De én amúgy se ismerkedtem általába direktbe.

N

2023. márc. 24. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Szakítás után felkerestem barátaim, megtettem azt amit a kapcsolatért nem lehetett. Feldolgoztam, lezártam, majd elengedtem.

38N

2023. márc. 24. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem akarom, hogy semmit férfiaktól legalább fél évig. De ez 6 éves kapcsolat volt. Keresem magam, majd ha stabilnak érzem magam és megismerek valakit, akkor lesz. :) Úgy is akkor jön, mikor nem számítunk rá.
2023. márc. 25. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!