Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utàn ti mit csináltok/csinàltatok?
Figyelt kérdés
Inkább teljes mértékben elzárkózol vagy keresel magadnak egy szexkapcsolatot? Melyik tudnàd jobban elképzelni? Férfi vagy nő vagy?2023. márc. 24. 16:48
1/6 A kérdező kommentje:
*melyiket
Bocsi :D
2023. márc. 24. 16:48
2/6 anonim válasza:
Nemtom, 13 éve szakítottam utoljára. Akkor bőgtem egy lánybarát vállán aztán elmentem sörözni:D
F29
3/6 anonim válasza:
Én voltam csomó randin, volt sok egy/többéjszakásom, buliztam, barátokkal voltam, tök jó helyekre mentem új emberekkel, imádtam.
Főleg azért mert exemmel már nagyon rég szakítani akartam, csak nem tudtam hogy, a szex is borzalmas volt, most meg végre szabad voltam, nem voltam többé egy felnőtt gyerek anyja 21 évesen.
Nagyon szuper nyár volt, aztán november óta meg van egy szuper kapcsolatom.
4/6 anonim válasza:
Szakítás után egy kis ideig általában nem kell senki.
De én amúgy se ismerkedtem általába direktbe.
N
5/6 anonim válasza:
Szakítás után felkerestem barátaim, megtettem azt amit a kapcsolatért nem lehetett. Feldolgoztam, lezártam, majd elengedtem.
38N
6/6 anonim válasza:
Én nem akarom, hogy semmit férfiaktól legalább fél évig. De ez 6 éves kapcsolat volt. Keresem magam, majd ha stabilnak érzem magam és megismerek valakit, akkor lesz. :) Úgy is akkor jön, mikor nem számítunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!