Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Iden leszek 30 eves no, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iden leszek 30 eves no, van esélyem meg családra?

Figyelt kérdés

Iden toltom a 30-at a volegenyem ket napja jelentette be, hogy tul jo vagyok hozza ezert feszult mellettem, depis, massal kezdene ujra inkabb az eletet nem velem epitene tovabb.

Azonkívül, hogy pokoli feldolgozni az elveszteset elojott ez a gondolat is, hogy 30 evesen van eselyem barmilyen normális kapcsolatra? Mindenhol azt olvasom, hogy 30tol a no ertke nem annyi stb.. akartam ferjet, csaladot mindig is, de szerintem igy mar az biztosan nem lesz. 1-2 ev mire talalok valakit 2-3 ev mire kiismerjuk egymast.. 38evesen meg mar nem hiszem, hogy bevallalom.

Kerlek mesélnetek történeteket, hogy nektek hogy alakult az eletetek hasonló szituációban? Hol ismerkedtetek?

Nem akarok azonnal, de segitene lehet megnyugodni, ha hallanek ilyen torteneteket.

2023. márc. 24. 09:56
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Egyébként ez a "túl jó vagy hozzá", ez annyira hazug, és ócska lekoptatós duma... Még annyi gerinc sincs benne, hogy őszintén elmondja, hogy mi van.

Ez a "nő értéke 30 felett csökken" meg csak a primitív, farkukkal gondolkozó hülyék dumája, akik persze még 45 évesen, hordónyi sörhassal is az értékrend csúcsának gondolják magukat.

2023. márc. 24. 10:01
 2/39 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudok megerősítő sztorit mesélni. Néhány dolog tömören.

1. A "túl jó vagy hozzám" kamu.

2. A 30-tól a nő értéke nem annyi GYK-s hülyeség.

3. Miből gondolod, hogy 1-2 év, mire találsz valakit. Lehet, hogy holnap belebotlasz.

4. Sokan szülnek manapság 40 körül, ami ugyan egyáltalán nem optimális, de nem te leszel az első, ha esetleg csak akkor sikerül. De akár 2-3 év múlva is összejöhet.

2023. márc. 24. 10:02
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen még simán. Ne maradj egy ilyen kamugép mellett, ez nagyon rossz duma.
2023. márc. 24. 10:04
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Elöljáróban annyit hogy anyám 43 évesen szülte testvéremet.

29 éves exbarátnőm pont arról panaszkodott, hogy neki azért nehéz ismerkedni, mert ő nem szeretne gyereket, és az ő korosztályában minden férfi gyereket akar.

Szóval szerintem simán van

23F

2023. márc. 24. 10:05
 5/39 anonim ***** válasza:
0%

"Még annyi gerinc sincs benne, hogy őszintén elmondja, hogy mi van"

"A "túl jó vagy hozzám" kamu."

Ha őszinte vagy akkor meg azért hisztizik a nő. Most őszintén, megmondaná hogy rossz vagy az ágyban, vagy mondjuk azért mert nem bírja már viselni a butaságaid...... Mit reagálnál? Mondanád hogy igazad van megértem? Frászt!!! Elhordanád mindennek. Kinek kell ez?

2023. márc. 24. 10:06
 6/39 anonim ***** válasza:
0%
"nő értéke 30 felett csökken" Ez nem duma. A brutális túlértékeltség szűnik meg amit egy 20as csaj még élvez. Őket ugyanis 20-70ig mindenki akarja. 30feltt már ez megszűnik, csak az fog keresni akivel egy szinten vagy. Ami persze nem kevés. És nagyon sok esélyed van. Csak nem elég kisminkelni magad, hogy legyen 20db jelentkeződ.
2023. márc. 24. 10:10
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen az értéked csökken a selejt férfiak szemében. A megoldás hogy ne selejtet válassz.
2023. márc. 24. 10:10
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
6-os - hiába csökken az értéke, kevés nő akar elköteleződést, családot húszon évesen. Szóval a férfiak is jobban járnak, ha reálisan gondolkodnak.
2023. márc. 24. 10:11
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, én már régóta férjnél vagyok, de mégis csak 31 évesen szültem. Most 34 múltam, most tervezzük a tesót majd. Szóval semmiről nem vagy lekésve a mai világban. Manapság már inkább az a fura ha valaki 30 alatt szül. Nyilván nem a legoptimálisabb 38 évesen szülni, de egyáltalán nem kirívó.
2023. márc. 24. 10:12
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenhol azt olvasom, hogy 30tol a no ertke nem annyi stb.. "

Szerintem nem akarsz te olyannal kapcsolatot, aki így gondolkodik....

2023. márc. 24. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!