Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog készen állni új kapcsolatra? Fiatal srác, aki két évig élt együtt az exével, és már minimum egy éve nagyon rossz volt a viszony, félrelépett többször.
Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 17:13
11/14 anonim válasza:
De buta vagy, ugyanugy fog teged is csalni hiaba veled csalta. Latod meg tul soncs rajta azaz nem te vagy elete szerelme.
12/14 A kérdező kommentje:
Soha nem is volt arról szó, hogy én vagyok az élete szerelme.
Kettő: van aki minden kapcsolatából félrelép, van aki csak a szarból.
Három: minden kapcsolatot el kell gyászolni.
Majd te is rájössz ha felnősz.
2023. márc. 26. 23:01
13/14 anonim válasza:
Te tenyleg alomvilagban elsz. Olyan nincs, hogy csak a szarbol lep felre. Mindenki ezt hazudja, hogy rossz volt a kapcsolat es azert. Senki nem fogja azt mondani, hogy minden jo volt szivem de en felre mentem akkor is. Mindenki menekulne az ilyen embertol igy nyilvan tagadni fogja.
Es amugyis mitol rossz egy kapcsolat? Mert eppen veszekedtek akkor mar kell masik no?
A masik nem latod, hogy nem jott veled ossze? Akkor miert remenykedsz, hogy majd fog veled kezdeni valamit? Maximum uj novel fog kezdeni…
14/14 A kérdező kommentje:
🤦🏼♀️
Jó.
2023. márc. 27. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!