Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezért szakít és még a bátyját is riasztja, miután mellette álltam?
Röviden: A barátnőm beteg lett nagyon. Sokáig nem tudták, mi baja, de most kiderült és tudják kezelni. Az egyik tünete olyan, hogy ideiglenesen fájdalommentessé, szinte érezhetetlenné tenne egy olyan szexuális aktust amit én nagyon szeretnék, de ő elzárkózott tőle mindig is.
Rákérdeztem egyik nap, hogy esetleg nem teszünk-e egy próbát most, hogy érzi. Kínosan vigyorgott egyet és azt mondta, hogy nem, én pedig csalódtam kicsit, de ennek ellenére megtettem neki, hogy lezártam a témát, elfogadtam a döntését.
Ellenben fél nap múlva megjelent a testvére és együtt álltak nekem agresszív stílusban hogy én most azonnal takarodok, pakolok.
Az fáj a legjobban, hogy a barátnőm ennyire befolyásolható + az sem épp normális, hogy ilyen témákat a fiútestvérével kitárgyal. Közben ott voltam vele, ápoltam mikor beteg volt, semmi hála.
Mit tegyek? Ha visszaszerezni nem tudom, hogyan vágjak vissza, hogy legalább a becsületemben ne sértsenek meg egy életre?
Már megint te? Nem unod még?
Nem hagyott el az a szerencsétlen nő?
Ez a f@sz, aki gyereket akar tőle és lehordta mindennek a csajt?
És még csak most vágott ki a nő????
Kétszer kellett elolvasnom mire megértettem hogy mi is a kérdés lényege. Jól tette hogy szakított veled, borzalmasan önző vagy.
Az, hogy a betegsége alatt ápoltad és mellette voltál nem jelenti azt hogy rákényszerítheted olyanra amiről pontosan tudod hogy nem akarja. A párkapcsolat nem olyan hogy gyűjtened kell a "jó pasi" pontokat hogy ha kigyűlt a tíz akkor becseréld egy análra.
A párod nem tartozik neked semmivel, és az már régen rossz ha valaki azt gondolja hogy a szívességeiért cserébe jár neki akármi is a párjától. Szívességnek nevezem, igazából normál emberi viselkedés. A barátnőd viselkedése teljes mértékben normális, és a lehető legjobb módon reagált egy egyébként nagyon elcseszett helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!