Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedűlálló anyukák(apukák akinél több időt van a gyerek)! Ha találtok egy ígéretesnek látszó párt, akihez ragaszkodik a gyerek, de mégsem működik a kapcsolat. Hogyan közlitek a kisebb 4-10éves gyerekekkel?
Még tíz évvel ezelőtt megismertem egy anyukát,akit otthagyott a férje a nyolc hónapos kisfiával.
Első percben elmondta,hogy mi a helyzet, a még csecsemő fiát azonnal megszerettem, elláttam, vigyáztam rá,stb.Noha nem éltem vele,de a kissrácot fiamként szerettem,neveltem,hordtam a bölcsibe,oviba,stb.
Nagyon szeretett a kissrác,pedig tudta, nem én vagyok az apja.
Aztán éppen négy és fél éves volt,amikor az apuka hirtelen előjött a semmiből és a nő visszafogadta.Engem pedig megkért,ne "zavarjak" be a kapcsolatába.Mikor elköszöntem a kisfiútól,mikor utoljára vittem haza az oviból, a fiúcska is,én is sírtam.Nem is kicsit.
Itt jön a csavar,hogy az apuka másfél évig bírta,és megint elment,persze a nő megkeresett azonnal.Gondolkodtam,mi legyen.De abba belementem,hogy néha elhoztam,vittem ide-oda,játszottam vele, biciklizni tanítottam.
Jött az iskola és ezzel jött egy elvált pasi,aki albérletből két hét után odaköltözött a nőhöz és ismét negálva lettem.
De azóta én már nem állok vele szóba,a kisfiút pedig nyilván nem akarom zaklatni,valószínű, a másik férfivel összeszokott.
Érdekes dolgokat produkál az élet,ebben a sztoriban csak a kisfiút sajnálom,hogy ilyen apja és ilyen anyja van.
Remélem,az ő élete sima lesz a későbbiekben.
Férfiként engem ez tart vissza attól,hogy gyerekes nővel ismerkedjek.Csak ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!