Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor múlik el a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a szerelem végre hogy ne az legyen ha tíz pasi tapad rám pl buliban, de ha megjelenik ő, akkor mindenki felreáll, megáll az élet és "letarol"?

Figyelt kérdés

Van az az érzés talán a szerelem első látásra is ilyesmi tipusu lehet, hogy elvagy, jól érzed magad szórakozol naivan, nevetsz kacagsz, beszélgetsz mindenkivel, csábítasz, de amikor megjelenik A valaki, padlót fogsz, lefagysz, kihagy a szived, bámulsz, és már annyitól majdnem orgazmusod van, ha csak elindul feléd:D

Szakitottunk. Épultem fejlodtem nem bőgök, hanem már átmentem abba hogy unatkozom, kell a pörgés pezsgés, be vagyok zsongva, pasi kell meg szex, belevetném magam az éjszakába, aztán szokás szerint csalódok sokaktol hogy ronda nem tetszik, vagy tetszik de makog nem lehet vele beszélni, aztán aki tetszik nem néz rám se, aztán talán nagynehezen végre valakivel jól érzed magad, vagy tapadna rád a többi néznek a másik sarokból, kihív beszélgetni a kidobó, mert akar vmit, de beállít ő es az osszes pasi egyből vágja hogy ilyen mellett semmi esélye nincs, ha odajön hozzám egyből behúzzák fülüket f.rkukat, és átengedik a terepet az "erősebb kutyának"(annyire ismerem már ezt mikor pasik alázzák magukat jópasik előtt ahogy háttérbe vonulnak egyből), és a baj az hogy ezekben a pillanatokban helyből lecsökkennek a szememben a pasik.

Akik átengedik a terepet egy másiknak. Akik elosonnak "félve". Akik helyből becsicskulnak más pasiknak. Akik helyből érzik magukat más pasik mellett kevesebbnek, eselytelennek. Akik nem vennék fel a kesztyűt. Akikre a volt barátomnak csak ránézni elég és fel is pattannak átadni a helyet egyből.

Ez mellett meg bennem kialakul a vágy a kémia, ami alapbol is van de el kezdi elboritani az agyam is.

Hogy a francba menjek így el bárhova is, ha a volt pasimnak mindenhol van valakije akit ismer, es tudja mikor hol vagyok, mindenhol képes megjelenni, és állandoan birtokolni akar?

Vagy egy isten háta mögötti helyen parasztok körében meg halálra unnám magam?

És hogy akadályozzam meg ezt az érzést magamban mikor mindig ilyen hatással van?

De én MÁSSAL akarok lenni!

2023. márc. 10. 06:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Te vagy beteg.

Karrierem van, és mindenki olyan tündibündi normákis a melohelyen. Ügyesen okosan dolgozunk.dicseretet is kaptam:) és segitunk egymásnak, értelmesek cukkerek okosak vagyunk.

Már ebből is erthető az hogy viszont én szeretnék már őrültködni szétcsúszni levetni ezt a rengeteg normális ügyes okos értelmes "agycsillogtató" idvarias kedves tünemény stylt ami egész héten rajtam van, és "zúzni".

Traumát inkább a barátom okoz ha vele vagyok és nem a szakítás meg ha ő nincs. Akkor élnék mint hal a vízben végre.

Belevetném magam mindenbe, elni akarás van bennem ehhez társul a szexhiány is, mindentakarok.

Szétcsúszni, nem tudni magamról, illuminaltkodni, gatlástalankodni, elfajzulni.

A volt barátom ebben hatalmas partner is mondjuk. Ritka sajnos aki gátlástalan tud lenni és mindent meg tud élni ahogy én is.

És gyűlölöm egyszer magamban ezt az érzést is hogy hatással tud rám lenni, de mégjobban azt amikor végre tetszik valaki ÉS meglátom rajta azt ahogy átengedi a terepet a volt barátomnak "becsicskulva", ahogy rám se mer már nézni egy másik miatt.

Ahogy képes bárkit leoltani rólam. És kiábrándítani a pasikból, akiktől akarok valamit! De megöli bennem ezt ezzel hogy becsicskít bárkit:(

Talán azzal hogy ő ne legyen rám hatással tudok mit kezdeni, ha megd.gatom magam mondjuk az alfával akiről írtam. Talán hat. Talán nem.

De azzal ahogy más pasik pillanatok alatt csökkennek le a szememben azzal nagyon nehéz megbirkoznom, egy pillanat alatt száll el a vágyam csicskák felé.helyből ábrandítanak ki.

2023. márc. 10. 08:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább a nőgyűlölők mint egy kivénhedt nő akit nem d.g senki meg nem kell a kutyának se aztán más nőkön gyűlölködik meg éli magát ki.

A nőgyűlölők legalább pasik;)"

De legalább pasi... Anyukám, nem vagy te egy kicsit kiéhezve?

Szokták mondani, hogy mindenkiben azt utálod, ami magadban. Lehet, hogy agyilag csak 17 vagy, de már egyre gyorsabban robogsz a néni kor felé. Pont a te bajod az, hogy a kutyának se kellesz. Ezért nyivákolsz az exed után. Mással se tudsz foglalkozni, csak vele. Játszod az agyad, hogy csak rajtad múlik, hogy nem békültök. De tudjuk, hogy ez nem igaz. Ezért kolbászolsz társkeresőn hetek óta. De ott sincs sikered.

A bulikból is kiöregedtél. Mit akarsz te ott a tinik közt?

2023. márc. 10. 08:51
 13/23 A kérdező kommentje:

Én kellek mindenkinek. Csak nem az vagyok aki mindenkivel le is fekszik. De lesz.phatnám a kollegám is a szomszedom is. Sőt az egész házat is nyugi.

En azzal vagyok aki kiváltja bennem azt, hogy nekem ő kell.

Te csak magadrol vagy képes írni es masokra vetíteni azt.

Kivénhedt vagy nem kellesz senkinek es itt a gyk-n akarod ezt más nőknek magyarázni?

Meg volt már dolgom nőgyűlölővel ismerem milyenek.

Szeretik a szexet csak kritikusak folyamat a szajukat húzzák mindog van vmi bajuk a nővel, de a szex az megy nekik.

2023. márc. 10. 08:59
 14/23 A kérdező kommentje:

Játszom az agyam h csak rajtam mulik h nem békülünk ki?:D

Nem ismered te őt egyelekmeg:D

A szakitás nem közös megegyezésű sohasem nálunk. Mindig egyoldalú. Tudom neked ez fáj és gyötör kínoz. Haljà má meg.

2023. márc. 10. 09:02
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
Annyira jól ismered a férfiakat... Azt se tudod, hogy a többség bárkinek hagyja, hogy lexopja. Ettől nem vagy jó nő, csak egy cafka.
2023. márc. 10. 09:10
 16/23 A kérdező kommentje:

Ezt csak irtam h ilyen mégcsak nem is létezik h ne kellenék senkinek. Bárkit ha felhivok, azonnal rá fog nekem érni.

Csak hát nekem nem kell a bárki. Ahogy a csicskákkal sem megy.

Amitől tartok. Amiért a kérdés is.

2023. márc. 10. 09:12
 17/23 Mathus ***** válasza:
100%

[link]

[link]

olvasd el ezeket.

2023. márc. 10. 09:13
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztően igénytelen a stílusod... eddig is szánalmas voltál szerintem itt mindenki szemében, de ezek után...

"Mindig egyoldalú. Tudom neked ez fáj és gyötör kínoz. Haljà má meg."

😂

2023. márc. 10. 09:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, mintha egy cigány útszéli prosti írta volna ezeket a sorokat. Szerintem pont nem szetcsusznod kéne, hanem fordítva. Az elmedet kéne lehiggasztani. Ha olyan sokan odavannak erted, valassz mar egyet. Mindegy melyiket, a szimpatikzsabbat, menj oda es mondd hogy jarjunk, nem szamit mit akar az exed. Azzal fekudj le mindennap aztan meglatod mi lesz
2023. márc. 10. 10:16
 20/23 K.O. ***** válasza:
100%
hat igen, itt a tavasz.. eljott az osztonlenyek idoszaka..:D a tobbit mar nagyjabol leirtak elottem
2023. márc. 10. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!