Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor múlik el a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a szerelem végre hogy ne az legyen ha tíz pasi tapad rám pl buliban, de ha megjelenik ő, akkor mindenki felreáll, megáll az élet és "letarol"?

Figyelt kérdés

Van az az érzés talán a szerelem első látásra is ilyesmi tipusu lehet, hogy elvagy, jól érzed magad szórakozol naivan, nevetsz kacagsz, beszélgetsz mindenkivel, csábítasz, de amikor megjelenik A valaki, padlót fogsz, lefagysz, kihagy a szived, bámulsz, és már annyitól majdnem orgazmusod van, ha csak elindul feléd:D

Szakitottunk. Épultem fejlodtem nem bőgök, hanem már átmentem abba hogy unatkozom, kell a pörgés pezsgés, be vagyok zsongva, pasi kell meg szex, belevetném magam az éjszakába, aztán szokás szerint csalódok sokaktol hogy ronda nem tetszik, vagy tetszik de makog nem lehet vele beszélni, aztán aki tetszik nem néz rám se, aztán talán nagynehezen végre valakivel jól érzed magad, vagy tapadna rád a többi néznek a másik sarokból, kihív beszélgetni a kidobó, mert akar vmit, de beállít ő es az osszes pasi egyből vágja hogy ilyen mellett semmi esélye nincs, ha odajön hozzám egyből behúzzák fülüket f.rkukat, és átengedik a terepet az "erősebb kutyának"(annyire ismerem már ezt mikor pasik alázzák magukat jópasik előtt ahogy háttérbe vonulnak egyből), és a baj az hogy ezekben a pillanatokban helyből lecsökkennek a szememben a pasik.

Akik átengedik a terepet egy másiknak. Akik elosonnak "félve". Akik helyből becsicskulnak más pasiknak. Akik helyből érzik magukat más pasik mellett kevesebbnek, eselytelennek. Akik nem vennék fel a kesztyűt. Akikre a volt barátomnak csak ránézni elég és fel is pattannak átadni a helyet egyből.

Ez mellett meg bennem kialakul a vágy a kémia, ami alapbol is van de el kezdi elboritani az agyam is.

Hogy a francba menjek így el bárhova is, ha a volt pasimnak mindenhol van valakije akit ismer, es tudja mikor hol vagyok, mindenhol képes megjelenni, és állandoan birtokolni akar?

Vagy egy isten háta mögötti helyen parasztok körében meg halálra unnám magam?

És hogy akadályozzam meg ezt az érzést magamban mikor mindig ilyen hatással van?

De én MÁSSAL akarok lenni!

2023. márc. 10. 06:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Aha. Koszonjuk emese. Legkozelebb nem az alfa barommal kell kezdeni.
2023. márc. 10. 06:44
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Menj konyvtarba, irodalmi estre,muzeumba. Ott biztos nem lesz ott.
2023. márc. 10. 06:53
 3/23 A kérdező kommentje:

Inni akarok meg szexet férfit. Egész hétrn művelődöm! Zülleni akarok kiereszteni a gőzt

Meg mit remeseznek itt? Direkt irtam aki nem ismeri ezt az érzést hogy azok talán el tudják ugy kepzelni mint a szerelem első látásra érzést. Ahhoz nagyban hasonlo.

2023. márc. 10. 07:03
 4/23 Mathus ***** válasza:
100%
Ez az "infózós" kérdés átköltve? Nem, a normális emberek nem viselkednek így. Se úgy ahogyan az embered, se úgy ahogyan te. A stockholm-szindrómások, meg a rossz kötődési mintákkal rendelkezők azok igen.
2023. márc. 10. 07:40
 5/23 A kérdező kommentje:

Tanulj még pszichologiat.

Ez csak kémia, amit leírtam.

De szeretném magam jól érezni másik pasival aki lehetne férfi is.., de lehoznak az életemről is, mikor becsicskulni látom őket, amikor megjelenik ő, meg az is lehoz hogy megjelenik és ilyen hatással van rám amit tudatosan nem akarok, de ösztönből meg jön, mivel így is hiányzik a szex alapból is.

Nem akarom hogy el legyen ezzel rontva az egész éjszakám.

Megoldásképp azon agyalok hogy felhivom a masik ilyet aki férfi, magas nagy f rka van, alfa, neki ugyan van nője, de készséges..de hátha megoldaná bennem ezt, de ő is ahogy a volt barátom is csak ló nincs szamár is jó alapon van már csak az életemben. Vagy kínomban, hiányomban csak.

2023. márc. 10. 07:51
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Baromi unalmas vagy már. Most épp a mániás időszakod éled. Majd elmúlik.
2023. márc. 10. 07:59
 7/23 A kérdező kommentje:
Azért durva belegondolni h itt nők is olvassák az intim bizalmi dolgaim és még kommentelnek is ehhez.
2023. márc. 10. 08:01
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ugye? Az után, hogy minden nap ezerszer kiírod kérdésben, és minden válaszodban a saját szakadt magánéleted teregeted ki.

Döbbenet.

De ne aggódj, egy tucat nőgyűlölő incel is olvas.

2023. márc. 10. 08:14
 9/23 A kérdező kommentje:

Inkább a nőgyűlölők mint egy kivénhedt nő akit nem d.g senki meg nem kell a kutyának se aztán más nőkön gyűlölködik meg éli magát ki.

A nőgyűlölők legalább pasik;)

2023. márc. 10. 08:19
 10/23 anonim ***** válasza:
68%
Jézusom, te beteg vagy. Az eleted nagyon kusza, gondolom ossze vissza eszel, nincs rendszer, rutin az eletedve es lehet fix munkad sincs, plussz stressz es trauma. Ezek mind felnyomjak a libidot, akkor van ez az elso latasra szerelem dolog, valaki kell aki megment erzes, szex napi 5szor.ez kb 1-2 evig tart a hormonbomba az agyadban, utana lenyugszol. Ha kozben rendezed az eleted egyeb teruleteit is, sikereket ersz el kituzott celjaidban, akkor hamarabb.
2023. márc. 10. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!