Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Letartoztathatnának ilyen miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letartoztathatnának ilyen miatt?

Figyelt kérdés
Bele futottam egy nagyon beteg fiúba. 1 évig egy álom volt aztán nagyon beteges dolgokat csinált,ezért nagyon hamar szakítottam vele,azóta eltelt 5 hónap,azóta van,hogy zaklat. Ha meglát az utcán átrántja a kormányt,követ. Beszéltem egy rendőr ismerősömmel azt mondta,hogy várjak egyelőre,mert abba fogja hagyni,de ha feljelentem jobban elmérgesedik a viszony és a távolságtartás nem ér semmit,mert hónapok mire megkapom,amúgy se olyan vészes mert kb 3-4 ilyen alkalom volt 5 hónap alatt. Viszont ma reggel a boltnàl odajött hozzám és azt mondta,hogy vigyázzak nehogy úgy járjak mint xy a faluból. Xy úgy járt,hogy összeveszett valakivel a faluból,erre az a valaki betört hozzá és elrejtett egy nagyobb mennyiségű kábítószer csomagot a házában és utána szólt a rendőröknek. Xy-nál megtalálták a kábítószert és azóta is börtönben van. Viszont xy amugyis büntetett előéletű volt. Szerintem engem nem tartóztatnának le,mert nem tudnák egyértelműen rám bizonyítani az ujjlenyomatom se lenne rajta. Tudom,hogy ezek üres fenyegetések,de picit megijesztett.
2023. márc. 9. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa az ismerősöd hozzáállása. Két közelebbi rendőr ismerősöm van, és pont azt mondják mindig, ha gáz van, szólni kell. Szerintem neked is kéne. Lehet, nem lesz azonnali tartós eredmény, de ha nem szólsz, akkor meg semmilyen nem lesz.
2023. márc. 9. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most fogd magad, menj el a rendőrségre, tegyél bejelentést erről, amit mondott, hogyha megtörténne, legyen nyoma, hogy ezt ő intézte.

Ez ellen kb semmit sem csinálnak, de tudják és fogják dokumentálni. Nem veszíthetsz vele semmit.

2023. márc. 9. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősnél is volt ilyen, zaklatta az exe. Elment feljelentést tenni és a rendőrök annyit mondtak, hogy hát szóljon a csávónak, hogy jelezte a rendőrségnek. Az esetek többségében ilyenkor megijednek és abbahagyják.

Ráadásul ha szólsz a rendőrségnek és utána történik ilyen betöréses vádaskodós sztori, sokkal hihetőbb lesz ha jelzed, hogy már korábban szóltál erről nekik. Mármint te leszel hihetőbb, na.

Szóval szólj feltétlen a rendőröknek. A legnagyobb valószínűséggel a csávó megijed és békénhagy.

2023. márc. 9. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség!
2023. márc. 9. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt, amit a #2 írt. Ha véletlenül tényleg megcsinálja, kevés lesz, hogy magánban panaszkodtál egy ismerősnek, aki történetesen rendőr. Legyen nyoma a fenyegetőzésnek!
2023. márc. 9. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha uzenetben irta ezeket mentsed le
2023. márc. 9. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Él hazánkban sajnos olyan nő, akit sósavval öntöttek le...

Nem várnám meg, amíg elfajulnak a dolgok!

2023. márc. 9. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Magánnyomozóként azt mondom szólni kell a rendőrségnek. Egy ilyen ember sok mindent rejteget. Ha ezek kiderülnek ő mehet a hűvösre.
2023. márc. 16. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!