Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne a barátommal de tartozik nekem pénzzel. Mit csináljak? Nem tudj vissza adni csak jövő hónapban. Egy részét elvileg most de nem az egészet. Elvileg akkor vissza tudja adni. Mit csináljak? Hogy visszakapjam a pénzt.
Figyelt kérdés
*nem tudja2023. márc. 8. 13:29
11/23 anonim válasza:
Mennyi pénzt adtál neki kölcsön? Egyébként ha meg olyan elviselhetetlen akkor szakítás után is le verheted rajta, a te pénzed.
12/23 A kérdező kommentje:
11es: hogy "verhetem le rajta "?
2023. márc. 8. 14:17
13/23 anonim válasza:
Jah, az fontos lenne tudni mennyi az annyi. Pl a korábban említett közjegyző jó megoldás lehet, de tekintve hogy annak is költsége van, nem minden esetben éri meg.
És 11eshez: ha nincs lepapírozva, kb esélytelen behajtani.
14/23 A kérdező kommentje:
100000 Ft.
2023. márc. 8. 14:21
15/23 anonim válasza:
Ja, én úgy értettem hogy addig zaklatnám, amíg vissza nem adja. Nyilván nem ismerem szóval nem tudom milyen ember, azért ha nem jártok is illik visszaadni. Persze ez nem mindenkinek egyértelmű.
16/23 anonim válasza:
Kérdező nem akarlak elkeseríteni, de azt te már nem látod.
A tanulópénzt meg kellett fizetni. Oda adtad magadtól, senki nem látta, hallotta.
Az már nincs vedd úgy.
Tanulj belőle, kölcsön nincs senkinek.
17/23 anonim válasza:
Ne adj neki több pénzt és várd meg amíg törleszti az adósságát feléd majd szakíts vele.
18/23 anonim válasza:
Sohasem látod viszont, ugyanis gondolom nincs róla bizonyíték.
19/23 anonim válasza:
Van ott love ha ennyit adtal neki..
20/23 anonim válasza:
Adjon amennyit tud és pumpoljon ezentúl mást. Milyen barát az ilyen, csak a pénz kellett neki. Lapát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!