Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam az agresszív barátomat, de fáj. Mikor lesz jobb?
Nagyon csúnyán bánt velem, sok időbe telt, de összeszedtem magam, és három napja elhagytam. Tudom, hogy jól döntöttem, és nem akarom visszacsinálni, de fáj. Többször megkeresett azóta, nem reagáltam az üzeneteire, a legutóbbira írtam csak vissza, hogy lezártam, sok esélyt adtam neki, de többet nem tudok, és ne keressen.
Mikor nem fog már fájni, ha az eszemmel tudom, hogy így jobb? Nem akarok már szenvedni, pláne, hogy rossz kapcsolat volt.
Pedig ez lesz a módja, sőt, tulajdonképpen mivel már kívülről szemléled az egészet, az érzelmek sem fognak visszalökni hozzá.
Én legalábbis hasonló folyamaton mentem keresztül, és borzasztóan örülök, hogy az eszem meggyőzte a szívemet!
A fájdalom normális érzés, valamit lezártál, innentől kezdve viszont csak a jövőre szabad koncentrálnod!
A nagymamámnak volt egy brutális, alkoholista, minden éjjel verekedő férje. Ő azt mondta, hogy a szerelmi bánat villámgyorsan elmúlt, de a férje által okozott lelki sebek, trauma 3 év alatt gyógyult be.
Fel a fejjel, kitartást, minden nappal jobb lesz ❤️
Ismeretlenül is nagyon büszke vagyok rád, hogy megtudtad tenni ezt a lépést, és azóta is tartod magad hozzá, nagyon ügyes vagy!:)
Napról napra egyre könnyebb lesz, ezt elhiheted.
Ha még meg ver párszor es szakitasz még párszor, az x edik alkalom után már nem lesz benned ez se h ki akarnál békülni.
Az ilyenek addig szívnak le amig van belőled mit. Amig még gyenge vagy amíg még szóba állsz vele amig fűzhető vagy. Addog visszajárnak kibékülni és ismét szakítást provokalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!