Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnék szakítani a féltékeny és agresszív barátommal?
A barátom már 3 éve nálam él, az utóbbi időszakból már biztosan tudom, hogy nincsen semmi perspektívája, nem való nekem. Sokszor féltékeny, ok nélkül, meg akarja nézni a telefonomat, ha akár 5 perccel később érek haza munkából, akkor kiakad és üvölt velem. Viszont az a baj, hogy nálam él.
Hogyan tehetném ki, ha nem érti meg, hogy vége?
Vajon miért mindig úgy mennek ezek a sztorik:
1 kör: van egy elég agresszív pasi [ezt nem mondják feltétlen így ki, csak kiderül a sztoriból, hogy ilyen igazi őstulok], nagyon akarom, hogy szerezhetném meg (ne mondjátok, hogy jöjjek össze vele, nekem ő kell)
2 kör: összejöttem a pasassal, marha kemény, pont az esetem, csak velem is agresszív, hogy változtathatnám meg? Továbbra se mondjátok, hogy dobjam ki.
3 kör: félek szakítani az agresszív pasimmal, mit tegyek?
Miért van, hogy évekig együtt él egy ilyen fazonnal, mindent megtesz, hogy megszerezze, ahelyett, hogy már az 1. fázisban elkerülné???
#6 Ez egyáltalán nem minden esetre alkalmazható feltevés, szerintem az áldozathibáztatást hagyjuk most.
Kérdező, leírták páran: Kérjél segítséget pár erősebb barátodtól / családtagodtól és a jelenlétükben add ki az útját. Félő, hogy agresszívvá válik a kan, ha rájön, hogy vége az ingyen koszt+kvártélynak.
első időben mikor összejöttetek egy tündér volt?
Akkor még nem féltél tőle mint most?
akkor még nem tűnt se agresszívnek se féltékenynek?
vagy csak vak voltál és hihetetlenül szerelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!