Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt más is, akivel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, akivel egy hülyeség miatt nagyon csúnyán szakított a párja? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Leírnád a történetet, és hogy mi lett utána?

Velem ez történt tegnap, még most is csak pislogok.

Összevesztünk egy hülyeségen: a barátom ingerült volt, a segítségemet kérte valamiben. Ehhez el kellett olvasni egy kollégájától kapott emailt a munkájával kapcsolatban. Egy bizonyos rész az emailből számomra értelmezhetetlen volt, így többször rákérdeztem.

A harmadiknál, amikor még mindig nem volt világos számomra az a rész, a barátom nagyon kiakadt, hogy én nem is akarok segíteni, csak hátráltatom, meg direkt provokálom, amúgy is én is csak teher vagyok, úgyhogy húzzak haza és hagyjam békén örökre. Mindezt magából kikelve, üvöltve.

Elég értelmes nő vagyok, nyilván nem provokáltam, egyszerűn csak értelmetlen volt az a rész úgy, ahogy volt. Értem, hogy ingerült volt, de miért velem viselkedik így? Ráadásul segíteni akartam.

Összeszedtem a cuccaimat, amiket hirtelen megláttam, és hazamentem. Egész este nem keresett, reggel felhívott. Nem vettem fel, erre messengeren hagyott egy üzenetet, hogy ne haragudjak rá, szeret és találkozzunk.

Még mindig nem írtam vissza. Szeretem, de ledöbbebtett és megalázott. Nem akarok olyan kapcsolatot, ahol ennyire nincs önuralma a másiknak. Mi lesz a nagyobb dolgoknál? Egy hülyeség miatt dobott ki. Szenvedek nélküle, de azt is érzem, hogy jobb lenne, ha tényleg vége lenne, ha ez az igazi személyisége.

Mit gondoltok erről? Van hasonló tapasztalat esetleg?

2023. márc. 6. 15:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Szakíts vele végleg.
2023. márc. 6. 15:59
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
A helyzet világos, ideggyenge, ez újra és újra meg fog történni, lehet el nem küld minden alkalommal de a hiszti, a megalázás meglesz. Ezt vagy lenyeled vagy lépj egy nagyot, az igazi vár rád valahol.
2023. márc. 6. 16:00
 13/23 anonim ***** válasza:
10%

Nem szereted valószínű, mert akkor azon gondolkodnál hogyan segíts neki hogy ne legyen ilyen stresszes. Ha meg nem szereted, minek vagy vele? Jobban jár ha szakítasz vele.

Amúgy én ilyenkor azt csinálnám, hogy baromira aggódnék érte hogy milyen gáz munkája van ami miatt így kiakad. Az meg hogy elküld, nyilván nem szakítás, szakítani higgadtan szoktak. Na jó szóval nem szereted, hagyjad békén, szakíts.

2023. márc. 6. 16:03
 14/23 A kérdező kommentje:

13-as, segíteni próbáltam, és megértem, hogy stresszes, de a megalázás már más tészta! Én sem őrjöngök vele, hordom le mindennek és küldöm el ha valami gondom van.

12-es igen, azt hiszem tényleg ideggyenge. Most persze megbánta és aranyos, de nem hinném, hogy ez olyan dolog, amin lehetne változtatni.

2023. márc. 6. 16:09
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
Velem is volt hasonló, azzal a különbséggel, hogy ő engem két hét múlva keresett. Addigra megismertem valaki mást.
2023. márc. 6. 16:19
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Szóval több ilyen akciója volt, de most tovább ment. Szerinted, ha most megbocsátasz neki, mint eddig, akkor mi lesz ezután? Befejezi? Nagyon nem, ne várd meg az első pofont.
2023. márc. 6. 18:15
 17/23 anonim ***** válasza:
11%
Én nem ismerek a szitut, de szerintem te sem vagy rendben kérdező. Érdekes, velem nem szoktak emberek ordítani, vagy ha igen akkor meg tudom őket nyugtatni és nem a neten beszélem ki őket, érdekes.
2023. márc. 6. 18:16
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

Meg se tudtok oldani egyutt egy kisebb problémát.

Mi lenne tényleg nagyobb bajoknál.

Gyerekkel garantált lenne a válás is. Ez kakukk

2023. márc. 6. 18:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja képzeld el a közös gyerekkel is így bánna??
2023. márc. 6. 19:02
 20/23 A kérdező kommentje:
17-es, akkor eddig szerencséd volt, kívánom, hogy ne is legyen ilyenben részed.
2023. márc. 6. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!