Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, akivel egy hülyeség miatt nagyon csúnyán szakított a párja? Tapasztalatok?
Leírnád a történetet, és hogy mi lett utána?
Velem ez történt tegnap, még most is csak pislogok.
Összevesztünk egy hülyeségen: a barátom ingerült volt, a segítségemet kérte valamiben. Ehhez el kellett olvasni egy kollégájától kapott emailt a munkájával kapcsolatban. Egy bizonyos rész az emailből számomra értelmezhetetlen volt, így többször rákérdeztem.
A harmadiknál, amikor még mindig nem volt világos számomra az a rész, a barátom nagyon kiakadt, hogy én nem is akarok segíteni, csak hátráltatom, meg direkt provokálom, amúgy is én is csak teher vagyok, úgyhogy húzzak haza és hagyjam békén örökre. Mindezt magából kikelve, üvöltve.
Elég értelmes nő vagyok, nyilván nem provokáltam, egyszerűn csak értelmetlen volt az a rész úgy, ahogy volt. Értem, hogy ingerült volt, de miért velem viselkedik így? Ráadásul segíteni akartam.
Összeszedtem a cuccaimat, amiket hirtelen megláttam, és hazamentem. Egész este nem keresett, reggel felhívott. Nem vettem fel, erre messengeren hagyott egy üzenetet, hogy ne haragudjak rá, szeret és találkozzunk.
Még mindig nem írtam vissza. Szeretem, de ledöbbebtett és megalázott. Nem akarok olyan kapcsolatot, ahol ennyire nincs önuralma a másiknak. Mi lesz a nagyobb dolgoknál? Egy hülyeség miatt dobott ki. Szenvedek nélküle, de azt is érzem, hogy jobb lenne, ha tényleg vége lenne, ha ez az igazi személyisége.
Mit gondoltok erről? Van hasonló tapasztalat esetleg?
Stresszhelyzet 😅
Mindenkiből mást hoz ki az ingerültség, feszültség, düh stb.
Emberek vagyunk, hibázunk...
Én adnék neki esélyt, de ha továbbra is lesznek ilyen kitörései elgondolkodnék a szakításon majd.
Jesszus🤣🤣🤣 Bocs, hogy nevetek, de igy olvasva vicces. Amugy ugyanazt csinalnam, mint a negyes, megmondanam neki, hogy ez nem oke, ne rajtam vezesse le a feszkot. Abban az esetben, ha eddig tenyleg nem mutatott ilyesmi viselkedest. (Es nem volt agressziv, fizikailag!)
Nem gondolom, hogy ez valodi szakitas lett volna, ez tenyleg csak hiszti, reggel keresett is, o is tudja, hogy hulye volt. Szoval dontsd el.
#5 de ne így menjen már. Hogy szakít amikor kedve van, aztán meg a kerdező ugorjon ha kéri.
Legyen önértékelesed kérdező, ne hagyd magad így megalázni.
Sajnos nem ez az első ilyen eset, az önuralma nagyjából a nullával egyenlő.
Csak most küldött el először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!