Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt más is, akivel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, akivel egy hülyeség miatt nagyon csúnyán szakított a párja? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Leírnád a történetet, és hogy mi lett utána?

Velem ez történt tegnap, még most is csak pislogok.

Összevesztünk egy hülyeségen: a barátom ingerült volt, a segítségemet kérte valamiben. Ehhez el kellett olvasni egy kollégájától kapott emailt a munkájával kapcsolatban. Egy bizonyos rész az emailből számomra értelmezhetetlen volt, így többször rákérdeztem.

A harmadiknál, amikor még mindig nem volt világos számomra az a rész, a barátom nagyon kiakadt, hogy én nem is akarok segíteni, csak hátráltatom, meg direkt provokálom, amúgy is én is csak teher vagyok, úgyhogy húzzak haza és hagyjam békén örökre. Mindezt magából kikelve, üvöltve.

Elég értelmes nő vagyok, nyilván nem provokáltam, egyszerűn csak értelmetlen volt az a rész úgy, ahogy volt. Értem, hogy ingerült volt, de miért velem viselkedik így? Ráadásul segíteni akartam.

Összeszedtem a cuccaimat, amiket hirtelen megláttam, és hazamentem. Egész este nem keresett, reggel felhívott. Nem vettem fel, erre messengeren hagyott egy üzenetet, hogy ne haragudjak rá, szeret és találkozzunk.

Még mindig nem írtam vissza. Szeretem, de ledöbbebtett és megalázott. Nem akarok olyan kapcsolatot, ahol ennyire nincs önuralma a másiknak. Mi lesz a nagyobb dolgoknál? Egy hülyeség miatt dobott ki. Szenvedek nélküle, de azt is érzem, hogy jobb lenne, ha tényleg vége lenne, ha ez az igazi személyisége.

Mit gondoltok erről? Van hasonló tapasztalat esetleg?

2023. márc. 6. 15:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%

Stresszhelyzet 😅

Mindenkiből mást hoz ki az ingerültség, feszültség, düh stb.

Emberek vagyunk, hibázunk...

Én adnék neki esélyt, de ha továbbra is lesznek ilyen kitörései elgondolkodnék a szakításon majd.

2023. márc. 6. 15:06
 2/23 anonim ***** válasza:
18%
Sok a feszult ember mabapsag.
2023. márc. 6. 15:11
 3/23 anonim ***** válasza:
55%
Jézusom. Ezek után biztos visszamennek 😅 hiaba hogy stresszes, de ilyenre nem jogosítja fel semmi
2023. márc. 6. 15:14
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha eddig amúgy normális volt, akkor megmondanám neki, hogy ez volt az első és utolsó ilyen dobása. Nem egy hisztériás drámakirálynővel akarok járni, hanem egy értelmes férfival. Úgyhogy kapja össze magát.
2023. márc. 6. 15:16
 5/23 anonim ***** válasza:
36%

Jesszus🤣🤣🤣 Bocs, hogy nevetek, de igy olvasva vicces. Amugy ugyanazt csinalnam, mint a negyes, megmondanam neki, hogy ez nem oke, ne rajtam vezesse le a feszkot. Abban az esetben, ha eddig tenyleg nem mutatott ilyesmi viselkedest. (Es nem volt agressziv, fizikailag!)

Nem gondolom, hogy ez valodi szakitas lett volna, ez tenyleg csak hiszti, reggel keresett is, o is tudja, hogy hulye volt. Szoval dontsd el.

2023. márc. 6. 15:28
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
Ne menj vissza hozzá. Stresszhelyzetben mutatkozik meg az ember igazi énje. Szerinted ha ilyen kis dolgon kiakad, később hogyan fog reagálni komoly problemákra? Hagyd a francba keress olyan férfit aki megbecsül és tud értelmesen kommunikálni.
2023. márc. 6. 15:30
 7/23 anonim ***** válasza:
81%

#5 de ne így menjen már. Hogy szakít amikor kedve van, aztán meg a kerdező ugorjon ha kéri.

Legyen önértékelesed kérdező, ne hagyd magad így megalázni.

2023. márc. 6. 15:31
 8/23 anonim ***** válasza:
66%
Nem, az ilyennel soha többet nem szabad találkozni. Gondolj bele, ha egy ilyen apróságra így reagál, mi lesz, ha tényleg te hibázol? Megüt? Az ilyen teszteli a határokat, ha ezt megbocsátod, akkor ezt újra megteheti, és csak durvább lesz. Aztán jön utólag az érzelmi manipulálással. Amúgy se szórakozzon már, hogy szakít, aztán mégse, ezt ő akarta. Instant tiltás.
2023. márc. 6. 15:37
 9/23 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ez az első ilyen eset, az önuralma nagyjából a nullával egyenlő.

Csak most küldött el először.

2023. márc. 6. 15:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam hibásnak. Sok mindent meg tudok érteni, legyen ingerült, még azt is megértem, ha idegesebben szól rám, de ezt annyira erős túlzásnak érzem... Az meg a másik, amit a 8-as válaszoló ír: nagyon nem szeretem, ha szakítással fenyegetnek, nem vagyok már tizenéves. Tényleg megalázó volt, ráadásul ok nélkül.
2023. márc. 6. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!