Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakitsak vele kimelete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak vele kimeletesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tomi vagyok, 26 eves jelenleg nemetorszagban vegzem az egyetemi mesterkepzesemet, mellette pedig reszmunkaidoben dolgozom a szakmamban. Szinglikent regisztraltam egy tarskeresohonlapon, ahol egy 31 eves nagyon cuki, aranyos, okos, csinos nemet lanyt megismertem.

Azota (januar eleje)egy par vagyunk es az utobbi idoben egeszen felelmetes dolgok merultek fel a multajbol. Egy jolszitualt csaladbol szamarzik, ahol az anyuka alkoholista, emiatt az apukaja elvalt tole es a parom az anyukaval maradt. O pedig massziv alkoholista, ami alatt azt ertem, hogy a baratnomet verte, gyermekotthonban is elt es enyhe szexualis zaklatasban is resze volt gyermekkoraban(egy idosebb ferfi reszerol, aki a csalad egy baratja),sot az anyuka szuicid kiserletet is vegighallotta, ami utan a kovetkezo evet de facto torolte az emlekezetebol. Ezeket a tenyeket nyilvan csak most meselte es nekem, es a mai napon kb 2,5 orat sirt mellettem, ugy hogy en folyamatosan vigasztaltam.

Engem ezek a tenyezok nem zavarnanak, viszont en egy racionalis ember vagyok, o pedig egy mely erzesekkel rendelkezo ember es megannyi tema miatt azt gondolom, hogy nem illunk ossze. Nekem egy olyan no kell, aki inspiral, tamogat, akivel egyutt tudunk novekedni. o pedig nem ilyen.

A randik utan teljesen kimerult vagyok es az igazat megvallva sulyos erekcios problemaim vannak mar. Summa summarum szeretnem kimeletesen, de egyertelmuen lezarni a kapcsolatunkat azt szem elott tartva, hogy neki minel kisebb fajdalmat okozzon. Szerencsere nagyon mely es jo baratai vannak, tehat lenne aki a szakitas utan is tamogatja.

Hogyan mondjam el neki mindezt, nekem meg ilyen nehezsegeim sohasem voltak az eletben es nagyon halas lennek, amennyiben valaki esetlegesen tippeket tudna adni.

Koszonom szepen elore is :)

2023. febr. 26. 12:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%
ez kemyény helyzet mind a te és az Ő részéről is,de nekem úgy tűnik tudod erre magad is a választ. sok sikert ..asszem'
2023. febr. 26. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Ezt sehogyan sem fogod tudni kíméletesen közölni vele. Akármit is fogsz neki mondani te leszel a szemét és hogy nem érted meg őt stb stb. Nem szabad olyan emberrel együtt lenni aki folyamat csak negatív és lehúz. Bár ő maga ezt sosem fogja beismerni de járnia kéne pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
2023. febr. 26. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Azért nem évek òta vagytok együtt, ez még nagyon az eleje a kapcsolatnak, kedvesen megmondod, hogy ùgy gondolod nem egymást keresitek és szeretnéd lezárni vele. Ennyi, nem kell tùl gondolni.
2023. febr. 26. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos kíméletesen nem lehet szakítani. Akit otthagynak, mindenképp rosszul éli meg. Akármilyen indokkal teszed, neki fájni fog, ezt semmiképpen sem tudod elkerülni.

N

2023. febr. 26. 14:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Es az mennyire undorító, ha írásban szakítok vele?
2023. febr. 26. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem bánnám, ha írásban szakítanának velem, mert akkor a másik fél nem látja a reakciómat. Nincs vita, sírás, alkudozás. De van, aki másképp látja. A barátnőm fiával is írásban szakítottak, és nagyon rossz néven vette. Nem vagyunk egyformák.

N

2023. febr. 26. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az erekciós problémáid miatt mesélt el ennyi rosszat, mert negatív lett tőle, mert azért ez kellemetlen. És így eszébe jut a sok rossz. Lehet hogy ha olyan lenne mellette akinek nincsenek ilyen problémái, nem is mesél el mindent sírva, hanem csak megemlíti. Amúgy lehet hogy egy vidám lány. Mindenesetre nem vagy rá jó hatással, ezt is mondd el neki a szakításkor.
2023. febr. 27. 01:05
 8/11 anonim ***** válasza:
csak szakíts ne agyald túl, teljesen mindegy! abban a percben robban nála.. vagy a kedves szavaid miatt 5 percel később.. oly mindegy. De bűntudatod se legyen mer ő 3 nap után talál másikat ahogy a nők szokták :)
2023. febr. 27. 02:52
 9/11 anonim ***** válasza:
sztem sehogy, megmondod és kész, kalap kabát. A nők kibaxott bosszúálló típusok... utána ha jóban maradtok fixen kibax veled így vagy úgy mindegy milyen cukorborsó vagy. Hallgass rám ;)
2023. márc. 5. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
9 az hülye, nem kell rá hallgatni. Valakik átverték és vissza akarja adni, mivel bosszúálló típus 🤣 azt hiszi mindenki olyan pancser lúzer mint ő.
2023. márc. 5. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!