Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogyha az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha az exem nem hagy békén?

Figyelt kérdés

2 és fél évig voltunk együtt, az utóbbi fél évben próbáltuk helyre hozni a kapcsolatot, az utolsó 2 hónapban már a hátam közepére se kívántam. Végül szakítottam vele, mert ennek semmi értelme nem volt tovább. Neki ténylegesen is én voltam az első kapcsolata, nekem ő volt az első komoly kapcsolatom.

Ráírt a barátnőimre és kb az összes családtagomra, még olyanokra is ráírt, akivel nem is találkozott, meg én se tartom a kapcsolatot, csak ismerőseim facebookon. És nem áll le.

2023. febr. 25. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátoknak, családtagoknak el kell magyarázni hogy szakítottatok és mindenki legyen szíves tiltsa le őt mindenhol, hogy ne tudjon kapcsolatba lépni velük. Ha ez sem segít, meg kell neki mondani, hogy feljelentést teszel a rendőrségen. Ha tovább nyomul akkor fel is lehet jelenteni zaklatásért.
2023. febr. 25. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Idővel úgyis megunja. Csak ki kell várni.
2023. febr. 25. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Hát férfiként azt javaslom, hogy töröld magad facebookról (normális ember azt ma már úgy sem használja), tudd meg mit utál nőkben, és változtasd magad olyanná.
2023. febr. 25. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Családtagora rá lehet írni annyival hogy köszi szépen mindent, örülök hogy megismerhettekek titeket. Ez még belefér. Többi nem
2023. febr. 25. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!