Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért járok még mindig ott ahol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járok még mindig ott ahol?

Figyelt kérdés
Közel 3hónapja hogy vége, mást már régen elfelejtettem egy hónap alatt, őt miért nemtudom? már töröltem mindenhonnan instagram,fb mindenhonnan hogy ne lássam mivan vele mert nemtudom elfelejteni... állandóan csak ő jár a fejemben pedig sok szart megéltem már, de nem fér a fejembe még mindig hogy miért, talán ezt nevezték igazi szerelemnek? 21/f

2023. febr. 24. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi (vagy inkább ki) volt a szakítás oka? Mennyi ideig voltatok együtt? Milyen kapcsolatotok volt?
2023. febr. 24. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ő szerette volna hogy vége legyen és én könnyedén azt mondtam rendben és elfogadom mert biztos nyomós oka volt rá, ennyi emlék után, Igaz csak 2év volt, de annyi szép emlék, voltak kis veszekedéseink de sosem voltak túl komolyak, de megcsokolta egy fiú, és ő meg el lökte, ez után teljesen megváltozott, de én ezt csak 1 hónapja tudtam meg, És úgy búcsúzott el hogy reméli egyszer még megbocsajtok neki..
2023. febr. 24. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:

"elfogadom mert biztos nyomós oka volt rá"

Meg se beszéltétek a dolgokat, csak úgy szakítottatok?

"megcsokolta egy fiú, és ő meg el lökte, ez után teljesen megváltozott, de én ezt csak 1 hónapja tudtam meg"

Szóval egy fiú meg akarta csókolni, de ő ellökte magától, neked meg nem mondta el? Megértem, hogy nem votl büszke a dologra, de attól még szólhatott volna.

"És úgy búcsúzott el hogy reméli egyszer még megbocsajtok neki"

Szóval most szakítás volt, de reméli, hogy egyszer még újra öszejöttök? Vagy mi?

Hú ez így kicsit érdekes sztori, nem teljesen értem, hogy most ki kire haragszik és miért, biztos te jobban átlátod.

2023. febr. 24. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
A 21 évesek porblémája a szelerem.
2023. febr. 24. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3as, En haragszok rá amiért itt hagyott, és nem mondta el, mert ebben semmi olyan nem volt.. Nem megakarta csókolni hanem megcsókolta és utanna lökte el, Szakítás volt igen de így ment el.. én sem értem mit várt meg egyszer beszéltünk hogy mondta nekem ismer nálam nincs második esély mert értelme nincs ami ennek egyszer vege van okkal van vége, és másodjára lehet csak rosszabb lesz, szóval igen..
2023. febr. 24. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Túléled, kinövöd. Hajrá!
2023. febr. 24. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!