Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme több,mint egy év szakítás után felhívni
exet hogy rákérdezzek,miért volt velem,ha nem
szeretett?Anno nem adott rá választ,csendben
volt.Segíthet a lezárásban?
Nagy hibának tartanám az exed felhívást. Egy éve volt engedd el! Éld a saját életedet és legyél boldog!
2023. febr. 20. 04:29
2023. febr. 20. 06:03
Nincs. Mit mondott volna a szemedbe, hogy kellett egy balek, aki tálcán kínálta magát, és a megoldást az akkori problémáira? Kihasznált, azt pedig csak te tudod, hogy miben szolgáltad az érdekeit akkor... valószínűleg anyagiak, lakhatás, önbizalomnövelés a rajongásod által.
2023. febr. 20. 06:27
Én megértem hogy így nem tudtad lezárni. De azért ne hívd fel. Nem tudna úgysem választ adni. Veled volt mert adott egy esélyt a dolognak de nem volt felnőve hozzád, nem ott tartott az életben, hogy tudjon téged szeretni és megbecsülni. Majd jön olyan aki tud :)
2023. febr. 20. 07:56
Én biztosan nem hívnám fel. Felesleges bolygatni a múltat, csak még jobban felkavar. Mindig úgy voltam vele, hogy aki nem indokolta meg a miértet magától, azzal nincsen tovább semmi dolgom. És nem is kellett volna, hogy legyen. Ha vége, akkor vége. Ezt el kell fogadni, akármennyire is fáj. Nekem volt exem, aki hónapokkal később próbált magyarázkodni, miután előtte "elegánsan" szó nélkül eltűnt. De megmondtam neki, ha akkor annyit nem értem meg neki, hogy mondjon egy sima vége van két szót, akkor ennyi idő után a francokat sem érdekli már az indok. Tovább léptem, részemről végleg le van zárva a téma.
2023. febr. 20. 08:09
Mi a retkes k_urvaélet f_szának????
Nem segít a lezárásban. Mert a lezárást csak te tudod magadnak lezárni.
Azzal, hogy tudomásul veszed, szakított veled.
Szerinted felhívnád mi jönne le? Az, hogy te még mindig nem tetted magadat túl.
Te foglalkozz magaddal.
Nem számít már a múlt.
2kor kiírtad ezt a kérdést. Figyelj ide, ha megteheted, hogy 2kor alszol, ha nem dolgozol pl. Akkor aludjál. Mert azért is lehetsz sz_rul, ha nem pihened magad ki.
Ezt az ex témakört meg dobd ki az agyadból sürgősen. Ő szerinted foglalkozik veled.
Határozd magad el. Új élet. Nem kell romantizálni a szenvedést.
2023. febr. 20. 11:21
Ha ez segit, hivd fel. En is ilyen vagyok, kell ablezaras, sot akivek kezartam azzal is probalom tartani a kapcsolatot, aztan lesz ami lesz. Sztem annyira eretlen dolog, hogy akkor most szakitottatok de nem tudtok normalisan beszelni. Ket felnott ember konyorgom.
2023. febr. 20. 14:07
Ne hívd fel! Saját tapasztalatból mondom, ezzel csak felszakítod a sebeidet, késlelteted a továbblépést, de megyugtató, korrekt választ nem fogsz kapni.
2023. febr. 20. 17:18
En amugy volt akivel le tudtam ulni megbeszelni. Es nekem segitett a feldolgozasban.
2023. febr. 20. 17:22
10/11 anonim válasza:
Sok dologtól függ :
Igen
- ha csak te beszélted be magadnak h nem szeret
-ha rosszat tettél neki, azért szakított, s változtatsz
-ha ki akarsz békülni vele
-ha szereted
Nem
-ha tényleg nem szeretett
-ha te sem őt
2023. febr. 23. 15:44